Blue Air, partener al echipei de baschet feminin U Clu

Blue Air, partener al echipei de baschet feminin U Cluj

Blue Air, cea mai mare companie aeriană românească, este începând de astăzi transportatorul aerian oficial al echipei de baschet feminin al Universitatii Cluj.

Echipa Universitatea Cluj este cea mai titrată echipă de baschet feminin din România, având cele mai multe titluri de campioană. “U” înseamnă tradiție și respect pentru Simbol, “U” este cel mai puternic brand al orașului Cluj-Napoca.

Blue Air și-a propus să susțină revirimentul acestei echipe cu un istoric deosebit de important alăturându-se celor 50 de sponsori: o implicare locală din partea unui brand românesc, ce își dorește să contribuie la acest proiect de comunitate.

Tudor Constantinescu, Director Comercial Blue Air: „Inca dinaintea inceperii operarii din Cluj-Napoca ne-am aratat angajamentul fata de clujeni prin anuntarea a 6 rute si deschiderea bazei operationale. Sustinem Romania si comunitatile locale, de aceea ne implicam constant in proiecte care dezvolta frumos si solid viata noastra. Ne alaturam cu entuziasm proiectului „U” si speram ca aeronavele Blue Air sa duca echipa de baschet feminin catre cele mai mari victorii din campionatele nationale si internationale.”

Liviu Alexa, director executiv al echipei de baschet feminin al Universitatii Cluj: „Blue Air a fost asteptat cu mult interes sa „aterizeze” la Cluj, nivelul de interes al clujenilor pentru acest operator romanesc a fost deosebit de mare. E o companie cu potential si cu spirit romanesc solid. Sustinerea „U” Cluj de catre Blue Air e un gest extraordinar care intareste acest spirit romanesc. Nu stiu alte linii aeriene ce spirit au, dar noi vom calatori romaneste cu Blue Air spre a atinge performante cat mai inalte”.