Biletul Zilei – Primii pași spre succes în pariurile sportive

Biletul Zilei – Primii pași spre succes în pariurile sportive

Cea mai bună și profesionistă echipă de tipsteri din România îți pune la dispoziție, zilnic, pe www.pariori.ro, Biletul Zilei.

Combinația pe care tipsterii noștri o propun în fiecare zi a săptămânii are la bază o analiză minuțioază și vine cu o serie de minim trei argumente, cu scopul de a îi oferi pariorului, cu acuratețe, șansele selecției, dar și încrederea pe care o are echipa noastră în funcție de pariul propus.

Biletul zilei pentru fotbal e format, de obicei, din evenimente mai puține – 2 sau 3 – având în vedere că, de multe ori, oferta este generoasă și pune la dispoziție dueluri din peste 30 de campionate. Pentru ca șansa de câștig să fie una serioasă, Biletul Zilei va conține de multe ori cote între 1.40 și 1.60, care ar duce la o cotă totală de 2.00. În plus, cu o cotă de minim doi, cei care ne urmăresc își permit și eșecul, fiind în situația de a aplica una dintre cunoscutele strategii în lumea pariurilor (Fibonacci, Martingale, etc.). Fiecare eveniment este cu atenție cules din ofertă, pentru a evita confruntările care par par echilibrate. Motiv pentru care, Biletul zilei pentru fotbal, va conține multe pariuri de tip ”șansă dublă” (1x, x2, 12), dar și limitele minime – în ceea ce privește selecția și cota – ale pariurilor de tip ”over” și ”under”, respectiv ”peste 1,5 goluri în meci” și sub ”3,5 goluri în meci”. Rareori propunem selecții soliste, doar în cazul în care diferența dintre cele două formații e limpede și n-ar trebui să avem emoții. Tot doar în cazuri izolate vom avea pariuri ”speciale”, care vizează – în general – cartonașele oferite pe parcursul jocului, cornerele sau pariurile de tip ”marcator exact”.

Biletul zilei pentru tenis e oferit mult mai rar decât cel pentru fotbal. Bineînțeles pentru că, în general, oferta este mult mai redusă, exceptând cazurile când există turnee importante, unde sportivii sunt mult mai ușor și la îndemână de urmărit. Tipsterii pariori.ro nu vor risca să ofere în Biletul Zilei evenimente din tenis care fac parte din competiții obscure, care sunt de cele mai multe ori imprevizibile. De obicei, atunci când există o ofertă generoasă în tenis, Biletul Zilei va conține evenimente mai multe (3-4) decât cele obișnuite pe fotbal. Favoritul în tenis are, de multe ori, o cotă mai mică decât un favorit în fotbal, având în vedere imposibilitatea de a miza pe o selecție de tip ”x”. Asemeni Biletului Zilei pentru fotbal, cel pentru tenis va înregistra o cotă totală care vă dublează sau triplează miza pe care doriți să o atribuți selecțiilor propuse de echipa noastră, din aceleași rațiuni de strategie.

Cotele publicate pe site-ul nostru în funcție de eveniment nu reprezintă nici minimul, dar nici maximul, pe care îl regăsiți la casele de pariuri la care preferați să jucați biletul. De multe ori este o medie a cotelor publicate pe piață, pe care le puteți verifica și dumneavoastră pe site-urile de specialitate. De altfel, cotele nu sunt neapărat relevante, acestea suferind modificări, de multe ori, în funcție de rata de pariere a ultimelor ore, la momentul în care vă decideți să jucați. Astfel, cota totală a Biletului Zilei ar putea, uneori, fi sub 2.00, caz în care trebuie să fiți atenți cu privire la casa de pariuri la care mizați, în cazul – evident – în care ați mers pe o strategie cu baza dublării mizei.

Site-ul Pariori.ro mai oferă și combinații din mai multe sporturi, în zilele în care oferta este redusă atât la fotbal, cât și la tenis. Scopul este să legăm cât mai multe bilete verzi până la finalul lunii, astfel încât bilanțul să fie pozitiv, indiferent de strategia la care doriți să apelați. Acest lucru e valabil pe site-ul nostru pentru Biletul zilei și pariuri – în general.