Bilete și abonamente, între 15 și 35 de lei, la a doua ediție Karpatia Horse Trials

Ajuns la a doua ediție, Karpatia Horse Trials, eveniment hipic internațional, care se va desfășura în perioada 9-11 octombrie 2015, va recrea și anul acesta splendoarea și frumusețea de altădată a celebrului Domeniu Cantacuzino din Florești, județul Prahova. Propunându-și să instituie o tradiție în acest spațiu, Fundația Cantacuzino Florești și Asociația Ecvestră Hipohouse vor deschide și în 2015 o ușă către vremurile de prestigiu din România.

Timp de trei zile, Domeniul Cantacuzino Florești îi așteaptă pe pasionații de călărie, dar și pe nostalgicii trecutului nobiliar din România să se bucure de eleganța echitației și de activitățile care vor reconstitui Belle Epoque în contemporaneitate.

Karpatia Horse Trials cuprinde două tipuri de competiții oficiale: Concurs Complet Internațional si Concurs demonstativ de atelaje cu doi și patru cai.
Competiţia ecvestră internațională este împărțită pe trei categorii de concurs ( CCI 1*, CCI 2*, CCI 3*) și compusă din probele de Dresaj, Cross-Country și Obstacole.
Concursul de trei stele (CCI 3*) este principala noutate din 2015, fiind etapă calificativă pentru Jocurile Olimpice de la Rio din 2016 și cuprinde o spectaculoasă probă de cross-country, cu obstacole naturale ce se vor întinde pe tot Domeniul. Toate probele se vor remarca prin eleganță şi vor pune în evidență armonia între cal și călăreț, un dialog special caracterizat prin încredere, precizie, suplețe.

Înscrierile pentru toate probele sunt deschise până pe 1 octombrie, iar participanții confirmați până acum provin din Anglia, Italia, Bulgaria, Turcia, Franța, România.

Alături de competiția propriu-zisă, la fel ca anul trecut, publicul va avea ocazia să petreacă un weekend special, cu aer de poveste, va putea asista la un concurs demonstrativ de atelaje cu doi și patru cai, la demonstrații ecvestre și la o paradă cu ogari. Domeniul de 130 de hectare va fi special amenajat pentru activități destinate atât adulților, cât și copiilor, precum călărie pe ponei și cai sau plimbări cu trăsura.

Acces:
9 Octombrie – acces gratuit
10 și 11 Octombrie – accesul se face pe bază de bilet sau abonament
Copiii sub 10 ani au acces gratuit însoțiți de un adult.

Abonamente și bilete:
Achiziționate în avans, până la data de 8 octombrie 2015
Abonament (10 – 11 octombrie): 25 lei
Bilet pentru o zi (10 sau 11 octombrie): 15 lei

Bilete achiziționate după data de 9 octombrie 2015
Bilet pentru o zi (10 sau 11 octombrie): 20 lei
Abonament (10 – 11 octombrie): 35 lei

Biletele și abonamentele pot fi achiziționate de la intrare sau on-line de pe site-ul www.bilete.ro și de la punctele de vânzare bilete.ro.

Informaţii despre eveniment găsiti şi pe http://www.karpatiahorse.ro/.