Bilete pentru derby-ul Olteniei, Universitatea Craiova – Pandurii Târgu Jiu

Biletele pentru meciul Universitatea Craiova – Pandurii Târgu Jiu ce se va disputa sâmbătă, de la ora 17:00, pe stadionul „Extensiv“ din Parcul Nicolae Romanescu, în etapa a doisprezecea a Ligii 1 pot fi comandate online, accesând link-ul de pe site-ul oficial al clubului sau accesând direct site-ul www.biletecsuc.ro. Tichetul de acces va sosi acasă. Comandă online şi astfel eviţi aglomeraţia de la casele de bilete!
În urma colaborării dintre clubul nostru și Eventim.ro, biletele pot fi procurate până în ziua meciului din magazinele Domo, Germanos, Vodafone, Orange și OMV, informează www.csuc.ro.
Totodată, se găsesc acum și la magazinul oficial al Universității Craiova, situat în zona English Park. Programul de lucru este zilnic, între orele 10:00 – 19:00. La casele de bilete de la stadionul Extensiv, tichetele de acces la meci vor fi la vânzare vineri și sâmbătă, începând cu ora 10:00.

Preţul biletelor pentru meciul Universitatea Craiova – Pandurii Târgu Jiu:
Peluza: 5 lei
Tribuna 2: 10 lei
Tribuna 1: 15 lei
Tribuna 0: 25 leiClubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).