Bilete, între 5 și 25 lei, la meciul Universitatea Craiova – Petrolul

Partida dintre Universitatea Craiova și Petrolul Ploiești este programată duminică, 14 februarie, de la ora 14:00, pe stadionul „Extensiv“ din Parcul Nicolae Romanescu, în etapa a 24-a a Ligii 1 Orange.
Biletele pentru meciul Universitatea Craiova – Petrolul pot fi comandate online, accesând link-ul de pe site-ul oficial al clubului sau accesând direct site-ul www.biletecsuc.ro. Tichetul de acces va sosi acasă. Biletele pot fi procurate până în ziua meciului din magazinele Domo, Germanos, Vodafone, Orange și OMV.
Totodată, se găsesc acum și la magazinul oficial al Universității Craiova, situat în zona English Park. Programul de lucru este zilnic, între orele 10:00 – 19:00. La casele de bilete de la stadionul Extensiv, tichetele de acces la meci vor fi la vânzare sâmbătă și duminică, începând cu ora 10:00.

Preţul biletelor pentru meciul Universitatea Craiova – Petrolul Ploiești:
Peluza: 5 lei
Tribuna 2: 10 lei
Tribuna 1: 15 lei
Tribuna 0: 25 leiClubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).