BREAKING NEWS
Search
Bicicletele care au cucerit deșertul Atacama și vulcanul Ojos Del Salad, donate unei școli din Copiapo

Bicicletele care au cucerit deșertul Atacama și vulcanul Ojos Del Salad, donate unei școli din Copiapo

Cei trei rutieri români, Cătălin Neacșu, Mihai Emil Isar și Bogdan Guță și-au donat unor copii de la o școală din Copiano (Chile) biciclete Pegas “Drumeț” cu care au traversat deșertul Atacama și au escaladat pe pantele celui mai înalt vulcan din lume, Ojos Del Salad.

p3

“Ne-am despărțit cu greu de înaripatele Pegas, care s-au comportat impecabil prin traseul deșertul Atacama și la vulcanul Ojos Del Salad. Ne-ar fi fost drag să le avem ca amintire în țară, dar am preferat să le donăm unor copii de la o școală din Copiano, aflată la 200 km de Ojos Del Salado”, a declarat Cătălin Neacșu.

????????????????????????????????????

 

Pegas anunță reduceri de până la 90% la biciclete și accesorii de bicicleta începând de vineri, 18 Noiembrie, orele 00.00.

Promoția durează de joi de la miezul nopții până pe 27 noiembrie, timp de 10 zile, și cei de la Pegas își propun să facă vânzări de minimum 1 milion de lei în acestă perioadă.

p-discount2

“Noi ne dorim să extindem sezonul de biciclete tot anul, dacă se poate. Pentru asta am făcut o colecție de biciclete de iarnă, dar cum încă nu a venit zăpada, am ieftinit ocazional toată colecția noastră de biciclete. Avem reduceri de până la 90%. Astfel dăm ocazia oamenilor gospodari să cumpere bicicleta iarna – pentru că e mai ieftin și sanie vara. Revenim și cu sania Pegas cât de curând – un alt proiect in dezvoltare”, a declarat Andrei Botescu, fondatorul Atelierelor Pegas.

p-discount

Anul acesta, Pegas își propune o creștere de peste 300% a vânzărilor de biciclete, urmând ca peste 2 ani să ajungă la masa critică de biciclete necesară pentru a lansa o fabrică cu producție integral în Romania.

Reducerile vor fi active de la ora 00.00 – vineri 18 noiembrie până la ora 24.oo, duminică, 27 noiembrie. Și pot fi accesate pe www.bicicletapegas.ro, la Magazinele din Vasile Lascăr 144, și Mall Promenada, precum și în rețeaua națională de dealer Pegas.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).