Bicicleta cu display video, creată de Kino-mo, vine în România

Bicicleta cu display video creată de Kino-mo va fi introdusă şi în România, ca o modalitate de promovare, această tehnologie urmând să fie integrată în campaniile de marketing.

Sistemul constă într-un video reflectat din spițele roților unei biciclete, în timp ce aceasta se află în mișcare. Astfel printr-o iluzie optică, spițele par că formează o suprafață plană, pe care imaginea video se proiectează și rulează.

Avantajul bicicletei cu display face ca publicitatea video să fie accesibilă în locuri neconvenționale, în timp ce mergi pe stradă sau în parc.

Bicicleta cu display video a fost deja integrată în campanii de marketing ale Intel, Samsung sau General Electric.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).