Bergenbier sarbatoreste impreuna cu Petrolul 90 de ani de la infiintarea clubului

90 de ani de istorie plini de momente memorabile, perioade bune si grele, nu pot fi sarbatoriti decat intr-un mod inedit. Bergenbier, un partener traditional al echipei Petrolul Ploiesti, lanseaza in aceasta toamna un ambalaj special prin care marcheaza aniversarea celor 90 de ani impliniti de la infiintarea clubului. Ambalajele „Petrolul 90 de ani” vor fi disponibile pe piata intr-o editie limitata de la inceputul lunii octombrie si vor putea fi gasite exclusiv in județul Prahova.

doza aniversara Petrolul 90 ani

Noile ambalaje aniversare dedicate fanilor echipei Petrolului Ploiesti poarta insemnele existente ale clubului.
Bergenbier a dorit sa fie alături si sa sarbatoreasca impreuna cu suporterii prahoveni cei 90 de ani de istorie definiti de momente memorabile, incercand sa le rasplăteasca acestora increderea pe care au acordat-o clubului de-a lungul timpului, recunoscandu-le devotamentul cu o campanie creata special pentru ei. Aceasta este prima editie limitata lansata in Romania de către un producator de bere pentru a sarbatori aniversarea unui club de fotbal local.

PET aniversar Petrolul 2,5L

Editia aniversara lansata de Bergenbier va fi disponibila in variantele: doza de aluminiu de 0,5L si multi-pack, sticla de 0,5L si PET 2,5L si va putea fi găsita in comertul traditional, HoReCa si reteaua Carrefour, situate pe raza judetului Prahova. In toate locatiile Bergenbier din mediul HoReCa consumatorii vor avea parte de activari in urmă carora pot castiga premii speciale. Consumatorii prahoveni pot gasi in locatii ambalajele aniversare de la inceputul lunii octombrie. Bergenbier continua sa fie cel mai entuziast suporter al momentelor petrecute impreuna cu prietenii adevarati, in timp ce Petrolul Ploiesti incurajeaza suporterii sa-si sustină in continuare echipa preferata bucurandu-se de o bere ce poarta insemnele clubului. „Bergenbier reprezinta unul dintre partenerii de nadejde ai clubului. Devine deja o traditie pentru noi sa colaborăm pentru a aduce tot timpul ceva nou suporterilor Petrolului. Am sarbatorit impreuna deschiderea stadionului Ilie Oana, acum sarbatorim impreuna 90 de ani.

RGB aniversar Petrolul 90 ani

Prin aceasta editie aniversara lansata impreuna cu Bergenbier incercam sa oferim si mai mult suporterilor care au fost tot timpul alaturi de echipa, chiar si in cele mai grele momente”, a declarat Dan Capra, patronul echipei Petrolul Ploiesti. „Istoria se scrie impreuna cu prietenii, iar meciurile echipei preferate se traiesc la intensitate maxima alaturi de Bergenbier. Impreuna cu cei de la Petrolul Ploiesti am dorit sa fim alaturi de suporterii prahoveni si sa le oferim o surpriza unica la aniversarea celor 90 de ani de la infiintarea clubului”, a declarat Mihai Bonca, director de marketing Bergenbier S.A. Lupii galbeni stiu de ce!