Belgia - România, scor 2-0, după prima zi în Fed Cup

Belgia – România, scor 2-0, după prima zi în Fed Cup

Sorana Cîrstea, locul 62 WTA, a fost învinsă, cu scorul de 7-6 (4), 5-7, 7-5, de Yanina Wickmayer, locul 60 WTA, astfel că scorul întâlnirii de la Bucureşti, dintre România şi Belgia, din Cupa Federaţiei este de 2-0 în favoarea oaspetelor, după prima zi de întreceri.

Monica Niculescu, locul 36 WTA, a fost învinsă, cu scorul de 6-3, 6-4, de Kirsten Flipkens, locul 74 WTA, în primul meci al întâlnirii România – Belgia din Cupa Federaţiei, care se dispută la Sala Polivalentă din Capitală.

Întâlnirea România – Belgia contează pentru turul I al Grupei Mondiale II a Cupei Federaţiei, Învingătoarea va juca barajul pentru accederea în Grupa Mondială, iar învinsa în play-off-ul pentru menţinerea în Grupa Mondială II.

Duminică, începând  cu ora 13:00, se vor disputa partidele:

Monica Niculescu – Yanina Wickmayer
Sorana Cîrstea – Kirsten Flipkens
Irina Begu/Patricia Ţig – Elise Mertens/Maryna Zaneska.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).