Bayern poate câștiga titlul în Bundesliga LIVE pe Eurosport 2

Sezonul 2015/2016 din Bundesliga se apropie de final. Mai exact, sâmbătă se joacă etapa a 33-a, penultima din acest an competițional. Toate meciurile se vor juca la aceeași oră, iar pe Eurosport 2 veți putea urmări partida care ar putea stabili noua campioană a Germaniei.

Înainte de această etapă, diferența de puncte dintre liderul campionatului, Bayern Munchen, și ocupanta locului secund, Borussia Dortmund, este de 5 puncte. Cu o victorie în deplasarea de la Ingolstadt, bavarezii ar putea să își asigure matematic titlul înainte de ultima etapă. Este puțin probabil ca Ingolstadt să încurce pe Bayern, care începe partida cu orgoliul rănit după eliminarea din semifinalele Ligii Campionilor.

În timp ce la Munchen se pregătește festivitatea de premiere a campionilor din Bundesliga, bătăliile pentru locul 4 și pentru evitarea retrogradării sunt în plină desfășurare.

În acest moment, diferența dintre locul 4 și poziția a șaptea este de numai 3 puncte. Astfel, Borussia Monchengladbach (49 de puncte), Hertha Berlin (49), Schalke 04 (48) și Mainz (46) vor lupta până la finalul campionatului pentru ultimul loc care duce în Liga Campionilor.

Nici în partea inferioară lucrurile nu sunt clare cu două etape înaintea finalului campionatului. Singura certitudine în acest moment este că Hannover 96 va juca în eșalonul secund sezonul viitor. Plutonul de cluburi din care se va stabili a doua retrogradată direct și echipa care va juca barajul este format din nu mai puțin de 8 echipe. Wolfsburg (39 de puncte), Hamburger Sv (38), Augsburg (37), Hoffenheim (37), Darmstadt (35), Werder Bremen (34), Eintracht Frankfurt (33) și Stuttgart (33) sunt implicate într-una dintre cele mai intense lupte din istoria recentă a primei ligi germane.

Partida Ingolstadt – Bayern Munchen va fi transmisă LIVE pe Eurosport 2, precedată de avancronica etapei, sâmbătă, 7 mai, de la ora 16:15.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).