Players Party Dr. Oetker Arges Cup

Players Party Dr. Oetker Arges Cup

Aproximativ 100 de copii si adulti s-au distrat de minune la Arges Cup Dr. Oetker Players Party de la baza Tenis Club din Curtea de Arges.

A avut loc pana si o bataie cu sampanie pentru copii Bambino Party – Angelli, iar atmosfera a fost destinsă. Cea de a patra editie a Arges Cup junior U16 se desfasoara la Tenis Club din Curtea de Arges. Participarea este selecta, venind sportivi din 23 de țări: Austria, Belarus, Belgia, Canada, Cipru, Croația, Elveția, Estonia, Franța, Germania, Israel, Italia, Liban, Moldova, Olanda, Polonia, Rusia, Serbia, S.U.A, Turcia, Ucraina și, bineînțeles, România. Partenerul oficial Arges Cup este Dr. Oetker România, iar organizatorii turneului Tenis Club Curtea de Argeș și Federația Română de Tenis. Turneul face parte din calendarul competițional al Tennis Europe Junior Tour.

Ediția 2015 se bucură de sprijinul sponsorilor: Karcher, Steinel, Râureni, Consiliul Local Curtea de Argeş, Posada, Consiliul Judeţean Argeş, Păstrăvăria Brătioara, Lupa GPS, Vodafone. Parteneri media: Radio Argeș Expres si Ziarul Argeș Expres. Promotorul turneului este SCG-Smart Corporation Group. Dr. Oetker are o tradiție de peste 120 de ani pe plan internațional, iar în România activează de peste 16 ani și ocupă, cu cele peste 230 produse, poziția de lider de piață pe toate categoriile sale: ingrediente pentru prăjituri, deserturi pudră, conservanți pentru legume și fructe, pizza & snack-uri congelate.

BnClubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).