Azi cursant…Mâine antreprenor în Neamț

Pentru a avea succes, în calitate de antreprenor, ai nevoie de o idee foarte bună cu care să ieși în evidență față de restul lumii.  Chiar dacă ai un spirit antreprenorial, ai nevoie și de anumite cunoștiințe care să te ajute să-ți materializezi ideea de afacere

Un răspuns foarte clar la întrebarea ”de ce lansez propria afacere” este primul pas pe care îl ai de făcut și apoi crearea unui startup. Poate că dorești ceva mai multă independență financiară, vrei să fii propriul tău șef, să ai mai mult timp sau vrei să creezi ceva ce va veni în ajutorul comunității. Indiferent de motivul pentru care îți dorești să devii antreprenor, păstrează-ți motivația și concentrează-te pe realizarea visului tău.

Dacă vrei să afli mai multe lucruri despre lumea afacerilor, poți încerca unul dintre următoarele cursuri de antreprenoriat din cadrul Proiectului Startup Yourself.

Vei face parte dintr-o comunitate de antreprenori! Participarea la cursuri te va îmbogăți nu doar cu expertiza formatorilor, ci și cu experiențele diverse ale colegilor care se avântă odată cu tine în mediul de afaceri local.

Ce vei învăța la cursurile de antreprenoriat ?

  • Profilul și competențele antreprenorului.
  • Inițierea unei afaceri – cum aflu dacă ideea mea e profitabilă?
  • Înființarea unei afaceri, legislația relevantă.
  • Dezvoltarea produselor sau serviciilor vandabile; strategia de marketing; politica de promovare și PR, brandul de companie.
  • Finanțarea unei afaceri; Strategiile de dezvoltare și riscurile în afaceri.
  • Managementul resurselor umane.
  • Planul de afaceri.

Lansează-te în lumea afacerilor cu START UP YOURSELF și obține finanțarea de 33.000 Euro.

Intră pe site și vezi care sunt condițiile de eligibilitate pentru intrarea în proiect. 

Tot efortul depus în timpul cursurilor de competențe antreprenoriale din cadrul proiectului  – în stagiile de practică – mentorat se transformă treptat în planuri de afaceri solide, documentate, fezabile. Formatorii și echipa proiectului vor fi alături de toți cei înscriși  pentru a-i ajuta în a transforma idei sau visuri în afaceri care să prospere, să creeze locuri de muncă și venituri.

Este simplu! Tot ce trebuie să faci este să te înscrii, să te încadrezi în criteriile de eligibilitate și să pornești spre visul tău. Afacerea ta este o extensie a ta iar modul în care alții te vor percepe atât pe tine, cât și serviciile tale, va determina succesul bussiness-ului tău. Toate aspectele afacerii tale (produsele, site-ul, relația cu clienții, identitatea vizuală) trebuie să-ți reflecte valorile.

Cu cât vei progresa, cu atât vei avea mai multă încredere și vei fi mai hotărât să mergi mai departe și să-ți vezi afacerea pusă pe picioare.

https://afacerinordest.com/

Proiectul Startup Yourself este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman (POCU) 2014-2020 și este implementat de Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Euronest în parteneriat cu Development Training Consulting, Blue Consulting, Asociaţia Orientat și Oficiul Teritorial pentru Întreprinderi Miji și Mijlocii și Cooperație Iași.