Dr. Oetker Junior Trophy

A cincea ediție Dr. Oetker Junior Trophy

La Centrul Național de Tenis din București a avut loc astăzi deschiderea oficială a celei de-a cincea ediții a Dr. Oetker Junior Trophy. La această competiție internațională din cadrul Tennis Europe, categoria 1, care se va disputa în perioada 23-29 mai, participă peste 100 de juniori, din 25 de țări.

Luni, 23 mai, ora 11.00, la Centrul Național de Tenis din București este programată conferința de presă legată de cea de a cincea ediție a acestei competiții. La conferință și-au anunțat prezența Victor Hănescu, George Cosac și oficiali FR Tenis, printre care Cătălina Cristea – director turneu. În cadrul acțiunii de mâine va fi premiate componentele echipei de fete U12, care a ocupat locul III la Winter Cup 2016 și vor avea loc acțiuni in memoriam Florența Mihai.

Dr. Oetker are o tradiție de peste 120 de ani pe plan internațional, iar în România activează de peste 16 ani. Astăzi, ocupă, cu cele peste 230 produse, poziția de lider de piață pe toate categoriile sale: ingrediente pentru prăjituri, deserturi pudră, conservanți pentru legume și fructe, pizza & snack-uri congelate.

tjf

 

 Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).