BREAKING NEWS
Search

Autoklass Grup a devenit partener oficial al echipei naționale de fotbal a României

Federaţia Română de Fotbal a semnat un contract de imagine cu Autoklass Grup, cu o durată de patru ani, prin care compania devine partener oficial al echipei naţionale de fotbal a României.

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat: “Sunt foarte bucuros că strategia comercială de succes a FRF parcurge noi etape prin care putem furniza un sprijin tot mai consistent pentru configurarea performanţei sportive. O companie românească de prestigiu se alătură echipei naţionale şi proiectelor federaţiei, un brand important care a înţeles să investească în strategia şi viziunea FRF pentru a bucura milioane de români. Sunt convins că acest parteneriat va deveni un fundament pentru consolidarea premiselor performanţei, pentru că echipa naţională constituie atât un vector pentru celelalte reprezentative şi competiţii pe care le-am creat la nivel de copii şi juniori, cât şi o sursă de inspiraţie şi suport financiar prin intermediul căreia putem pregăti rezultatele de mâine”, a spus el.

Federaţia Română de Fotbal annunţase miercuri că parteneriatul cu Ţiriac Auto, companie deţinută de omul de afaceri Ion Ţiriac, a ajuns la final, după patru ani de colaborare.

Grupul Autoklass este Partener autorizat de vânzări şi service Mercedes-Benz, Smart şi Honda, şi deţine o reţea de şapte sucursale la nivel naţional, trei dintre acestea având sediul în Bucureşti, iar celelalte patru în Ploieşti, Constanţa, Sibiu şi Timişoara.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).