Australian Open: Sorana Cîrstea va juca duminică în optimi; Tecău şi Mergea vor evolua la dublu; Dancu (juniori), la simplu şi dublu

Australian Open: Sorana Cîrstea va juca duminică în optimi; Tecău şi Mergea vor evolua la dublu; Dancu (juniori), la simplu şi dublu

Sorana Cîrstea va evolua duminică în optimi la Australian Open împotriva Garbinei Muguruza în ultimul meci de pe terenul Margaret Court. Ele nu au mai fost adversare în circuitul WTA.

În primul meci de pe acelaşi teren vor juca, în turul trei la dublu, perechile Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (Olanda) şi Marc Polmans/Andrew Whittington (Australia). Pe Hisense Arena vor juca, în primul meci cuplurile Florin Mergea/Dominic Inglot (Marea Britanie) şi Pierre-Hugues Herbert/Nicolas Mahut (Franţa).

La juniori, Vlad Andrei Dancu va juca pe terenul 5. Dancu va evolua în primul tur la simplu în compania belgianului Zizou Bergs şi în runda inaugurală la dublu, alături de francezul Maxence Broville, împotriva perechii australiene Anthony Popyrin/Campbell Salmon.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).