Australian Open schimba regulile!

Organizatorii turneului Australian Open au decis introducerea super tiebreak-ului în setul decisiv, la scorul de 6-6.

Astfel, în cazul în care un meci va ajunge la 6-6 în decisiv, învingătorul va fi decis în urma unui super-tiebreak care se întâlnea până acum doar în meciurile de dublu. Primul jucător care va ajunge la 10 puncte (cu un ecart de minim două puncte) va câștiga partida. Organizatorii speră astfel să evite partidele interminabile.

“Am întrebat jucători, atât din prezent cât și din trecut, comentatori, agenți și analiști TV dacă vor să se joace set cu avantaj (n.r. sistemul vechi de joc, fără tiebreak), și am început de acolo. Am ales un tiebreak la 10 puncte, la scorul de 6-6 în setul decisiv, pentru a ne asigura că fanii vor primi în continuare un final special la aceste dispute epice, iar tiebreak-ul mai lung încă oferă posibilitatea unei schimbări de ultim moment. Super-tie-break-ul poate diminua și din dominarea prin serviciu care poate prevala în tiebreak-ul mai scurt”, a declarat Craig Tiley, directorul turneului Australian Open.

T.CClubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).