Au câștigat 120.000 de euro la aparate într-un timp record

 

Totul s-a întâmplat în mai puțin de 20 de ore în agențiile Stanleybet, unde doi români au câștigat la aparatele de joc Mega Jackpot frumoasa sumă de 120.000 de euro. Această sumă reprezintă cumulul a 2 premii oferite de sistemul Mega Jackpot, sistem la care sunt interconectate 220 de aparate de joc din peste 200 de agenții Stanleybet din România. Primul premiu Mega Jackpot în valoare de 334.982,26 lei (75.000 euro) a fost câștigat în seara zilei de Vineri, 10 Iulie 2015, în agenția Stanleybet din Otopeni, Str. Lacul Ursului. Venit în agenție împreună cu prietenii să-și plaseze un pariu pe meciurile din weekend, fericitul jucător a avut inspirația să-și încerce norocul la aparatul Mega Jackpot din locație. A jucat pe miza de 125 de credite, și, după ce a primit simbolurile KING-KONG-CASH, respectiv 10 jocuri gratuite în speciala MEGA JACKPOT, la al treilea joc, a primit cele mai căutate 5 gorile din România. Așa arată, pe scurt, rezumatul modului în care câștigătorul, în vârstă de 35 de ani, s-a îmbogățit peste noapte.

Al doilea premiu Mega Jackpot a fost câștigat în capitală, la mai puțin de 20 de ore de la câștigarea premiului din Otopeni. De data aceasta, câștigătorul, client nou al agenției Stanleybet din București, Str. Christian Tell, Nr. 1-3, a câștigat 202.301,51 lei (45.000 euro) jucând tot pe o miză de 125 de credite. Norocosul jucător a primit simbolurile KING-KONG-CASH, care l-au introdus astfel în speciala în care a primit 7 jocuri gratuite. În speciala, la fel ca în cazul câștigului anterior, a primit cele 5 gorile tot la jocul cu numărul trei. Niciunul dintre câștigători nu și-a făcut planuri cu banii și asta pentru că aceste câștiguri au venit atunci când nici nu se așteptau. Banii au fost înmânați câștigătorilor de către Ion „Iron” Oncescu, Ambasadorul Mega Jackpot, într-un cadru festiv organizat chiar în agențiile câștigătoare.

Despre Mega Jackpot

Cu o valoare de pornire de 200.000 lei, Mega Jackpot reprezintă un sistem de jackpot progresiv unic în România, disponibil doar în agențiile Stanleybet.

Sistemul Mega Jackpot cuprinde 220 aparate de tip slot-machines legate în rețea, iar valorile premiilor se cumulează de la toate aparatele, generând astfel câștiguri uriașe. De la lansare și până în prezent, Mega Jackpot a acordat premii totale în valoare de peste 3,7 MILIOANE DE EURO.

Despre Stanleybet

Prezent pe piața din România încă din 2004, Grupul britanic Stanleybet își oferă în prezent serviciile atât în cele peste 360 de agenții, din aproape 100 de localități, cât și online pe www.stanleybet.ro.

Obiectivul Stanleybet a fost și rămâne oferirea celor mai bune servicii de pariere. În cei 11 ani de prezență în România, Stanleybet și-a dovedit profesionalismul, a diversificat în mod continuu oferta de pariuri, a câștigat încrederea clienților și a contribuit activ la evoluția pieței de pariuri românești.

Cu o experiență de aproape 60 de ani în pariuri sportive, Stanleybet este principalul grup transfrontalier de pariuri din Europa, care operează peste 2 000 de agenții de pariuri în 7 state europene: Anglia, Belgia, Cipru, Croația, Danemarca, Italia și România.