BREAKING NEWS
Search

Astăzi se decid semifinaliștii la Roland Garros, în direct pe Eurosport 1 și 2

La finalul acestei zile vom știi care sunt cei mai în formă jucători de tenis pe zgură ai momentului. Miercuri s-au stabilit primele semifinale pe ambele tablouri, masculin și feminin. Campionul de anul trecut, Stan Wawrinka l-a eliminat pe Albert Ramos-Vinolas în trei seturi (6-2, 6-1, 7-6) și va juca împotriva favoritului numărul doi al competiției, Andy Murray. Britanicul a trecut miercuri în patru seturi de Richard Gasquet (5-7, 7-6, 6-0, 6-2), după ce a a revenit de la 0-1. Cealaltă semifinală se decide astăzi, în direct pe Eurosport 1 și 2. Ambele mecuri se joacă în același timp, nu înainte de ora 14:00. Pe Eurosport 1 îl vom vedea în acțiune pe numărul 1 mondial și principalul favorit al turneului, sârbul Novak Djokovic. Adversarul său este Tomas Berdych, pe care l-a învins de două ori în cele trei întâlniri anterioare pe zgură între cei doi. În celălalt sfert de finală, Dominic Thiem, favoritul numărul 13 al turneului, îl întâlnește pe belgianul David Goffin [13]. Pe zgură, cei doi s-au mai întâlnit doar de două ori și și-au împărțit victoriile.

Prima semifinală de pe tabloul feminin este între Garbine Muguruza [2] și Samantha Stosur [21]. Cele două le-au eliminat în sferturile de finală pe Shelby Rogers, respectiv pe Tsvetana Pironkova. Serena Williams, numărul 1 mondial și favorita principală a turneului, o întâlnește pe Yulia Putintseva, după ora 16:00 , pe Terenul Phillipe Chatrier. În același timp, pe Suzanne-Lenglen, Kiki Bertens și Timea Bacsinsky [8] vor juca pentru ultimul loc în penultima fază a competiției. Ambele meciuri sunt transmise în direct pe Eurosport 1 și 2.

Seria transmisiunilor pe Eurosport 1 începe de la ora 12:00 cu sfertul de finală de la dublu masculin Lopez/Lopez – Benneteau/Roger-Vasselin și se continuă cu N. Djokovic [1] – T. Berdych [7] (nu înainte de 14:00) și S. Williams [1] – Y. Putintseva (nu înainte de 16:00).

Seria transmisiunilor pe Eurosport 2 începe de la ora 12:00 cu meciul demonstrativ Clément/Escudé v Chang/Corretja și se continuă cu D. Thiem [13] – D. Goffin [12] (nu înainte de 14:00) și K. Bertens – T. Bacsinsky [8] (nu înainte de 16:00).

Toate partidele de la Roland Garros pot fi urmărite online pe Eurosport Player.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).