BREAKING NEWS
Search
Meciul AS Roma – Astra Giurgiu, care se dispută pe stadionul Olimpic din Roma, va fi transmis în direct la Dolce Sport, joi, de la ora 22.00

AS Roma – Astra Giurgiu, transmis de Dolce Sport

Meciul AS Roma – Astra Giurgiu, care se dispută pe stadionul Olimpic din Roma, va fi transmis în direct la Dolce Sport, joi, de la ora 22.00.

Cele două echipe fac parte din grupa E a competiţiei europene intercluburi Europa League. Antrenorul Marius Şumudică, a declarat, într-o conferinţă de presă înaintea meciului cu AS Roma din Liga Europa, că important nu este doar să te aperi bine, ci să şi marchezi. Pe dolcesport.ro ai video cu golurile și cele mai importante faze, dar și statistica partidei în timp real. “Va fi o partidă dificilă, trebuie să rămânem concentraţi pe toată durata jocului. Vrem să trecem peste problemele financiare. Chiar dacă nu vom câştiga, obiectivul nostru este să lăsăm o impresie bună. Nu este important să ai vedete în echipă, important este grupul”, spune Șumudică.

Atacantul Daniel Niculae vrea ca Astra să strice sărbătoarea căpitanului Romei, Francesco Totti, care a împlinit marţi 40 de ani: “Sperăm să-i stricăm petrecerea lui Totti. Ştim ce reprezintă Totti, este un idol pentru toţi. Vrem să facem o partidă bună. Pentru orice jucător este un vis să evolueze pe astfel de stadioane cum este Olimpico”.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).