Armenia – România şi Kazahstan-România, live la TVR

Armenia – România şi Kazahstan-România, live la TVR

Partidele pe care reprezentativa de fotbal a României le susţine în grupa E de calificare la Cupa Mondială FIFA Rusia 2018, contra reprezentativelor Armeniei şi Kazahstanului, sunt în direct la TVR 1, TVR HD şi TVR+, pe 8 şi 11 octombrie, informează www.tvr.ro.
Naţionala de fotbal a României pleacă vineri dimineaţă în primul turneu oriental din istoria preliminariilor. Echipa antrenată de Christoph Daum va susţine primul meci, cu reprezentativa Armeniei, sâmbătă, 8 octombrie, de la ora 19.00, partidă care va fi transmisă în direct de TVR 1, TVR HD şi TVR+.

„Tricolorii nu au mai prins două deplasări “legate” în extremitatea estică a continentului. Deplasarea este dificilă, mai ales că Naţionala va decola spre Astana imediat după meciul de la Erevan şi va ajunge în Kazahstan dis de dimineaţă. Confruntarea de la Erevan nu va simplă deloc, chiar dacă Henrikh Mkhitaryan de la Manchester United, cel mai important fotbalist armean, nu va fi în lot, din cauza unor probleme medicale”- Emil Hossu-Longin, care comentează împreună cu Marian Olaianos partida cu Armenia.

Meciul Armenia-România va fi precedat şi urmat de Repriza a treia (de la ora 18.00 şi de la 21.00), ediţii moderate de Tudor Furdui, producători Daniel Chican şi Cristian Oprean. Marian Olaianos va avea intervenţii în direct de la Erevan, cu Mihai Stoichiţă, pentru a aduce ultimele informaţii despre partidă, dar şi cu jucătorii, la final. După miezul nopţii, la TVR 1 şi HD, vor fi rezumatele tuturor partidelor disputate sâmbătă în grupa noastră şi în celelalte grupe de calificare.

Bilanţul întâlnirilor echipelor României şi Armeniei numără trei meciuri: două victorii, un egal, 6-1 golaveraj. Singura partidă oficială de la Erevan s-a jucat pe 17 noiembrie 2004, în preliminariile CM Germania 2006, 1-1 (goluri Marica şi Dokhoyan) rezultat în urma căruia Anghel Iordănescu a demisionat. În returul de la Bucureşti, Naţionala s-a impus clar, 3-0 (dublă Gigel Bucur, gol Ovidiu Petre).

Meciul de la Astana, cu reprezentativa Kazahstanului, este primul din istoria confruntărilor directe. Echipa antrenată de Talgat Baysufinov aşteaptă românii pe un teren cu gazon artificial şi cu mare încredere după rezultatul precedent, 2-2 cu Polonia. În preliminariile pentru EURO 2016, Kazahstanul a adunat 5 puncte, 4 de la Letonia şi unul de la Islanda. Partida Kazahstan-România se vede în direct la TVR 1, HD şi TVR+ marţi, 11 octombrrie, de la ora 19.00. Comentatori: Marian Olaianos şi Emil Hossu-Longin.

Şi Kazahstan-România va fi precedat şi urmat, la TVR 1 şi HD, de Repriza a treia (de la 18.00 şi de la 21.00), ediţii moderate de Cristian Mîndru, producători Daniel Chican şi Cristian Oprean. Echipa ne propune analize şi comentarii, dar şi intervenţii live de la Astana. După miezul nopţii, la TVR 1 şi HD, vor fi difuzate rezumatele tuturor partidelor disputate sâmbătă în grupa României şi în celelalte grupe de calificare.

Din grupa E de calificare la Cupa Mondială FIFA Rusia 2018 mai fac parte, alături de reprezentativele României, Armeniei şi Kazakhstanului, naţionalele Danemarcei, Poloniei şi Muntenegrului.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).