Arena Nationala isi deschide portile pentru Kinder Cup Sport Vision

Arena Nationala isi deschide portile pentru turneul de fotbal pentru copii, Kinder Cup Sport Vision

Primăria Municipiului București și Compania Municipală Sport pentru toti le-a făcut un frumos cadou micilor sportivi, cu ocazia zilei de 1 iunie.

Aceștia vor avea ocazia să joace pe National Arena, cel mai mare si frumos stadion din tara. Compania Municipală Sport pentru toti, care a făcut posibilă această premiera in fotbalul juvenil, are ca scop promovarea sportului de masă, mai ales în rândul tinerilor, fapt reusit iata, inca din prinele luni de la înființarea, si prin sprijinirea micutilor fotbalisti.

Kinder Cup Sport Vision va debuta joi cu un inedit meci demonstrativ intre copiii legitimați si tatii lor, cunoscuți foști fotbaliști. Vor fi prezenți, printre altii, Costin Lazar, Narcis Răducan, Bogdan Vintilă, Todoran, Ionuț Mazilu, Vladut Munteanu, dar și Ciprian Paraschiv, unul dintre oamenii de baza din FRF. Meciul va fi arbitrat de cunoscutul cavaler al fluierului, Alexandru Tudor.

Competiția va continua apoi, cu meciurile copiilor născuți intre anii 2011-2007.

Înaintea festivitatii de premiera,cunoscuții artiști, Dinu si Deea Maxer vor susține un minirecital pentru toti copiii prezenți.

Organizatorii competitiei au marturisit ca si doresc ca la festivitate sa fie prezenti si primarul Capitalei, Gabriela Firea, precum și președintele FRF, Răzvan Burleanu. Federația de specialitate este de altfel unul dintre partenerii turneului inca de-acum doi ani, cand a debutat competiția.

Ca la fiecare ediție, sponsorul principal, cunoscuta companie de materiale sportive, cu magazine in toata tara, Sport Vision, va oferi frumoase premiu; peste 150 de mingi, precum și echipamente de joc Umbro, genți, rucsace si bidoane de apa. Aceste premii vor fi suplimentate si cu cele oferite de Compania Municipală Sport pentru toti si de Primăria Municipiului București, precum și de Asus.

Copiii vor avea parte, totodată, si de alte surprize frumoase!