Aqua Carpatica, partenerul de hidratare al echipei Atlantic 4

“Suntem onorați să fim partenerul de hidratare al echipei Atlantic 4, o echipă curajoasă care își propune să cucerească oceanul Atlantic și să parcurgă o distanță de 5000 de kilometri, în aproximativ 60 de zile”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a companiei Aqua Carpatica.

Acţiunea Atlantic 4 are ca scop sprijinirea HOSPICE Casa Speranței în realizarea unui campus socio-medical pentru copii diagnosticați cu boli rare sau limitatoare de viață.

“La jumătatea cursei, Atlantic 4 sunt lideri la categoria PURE 4, iar noi le ținem pumnii și le trimitem toate gândurile noastre bune care să îi însoțească pe parcursul acestei curse dificile”, este mesajul companiei.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *