300 de milioane de lei castigati la Stanleybet, cu 2500 lei pariati

Aproape 300 de milioane de lei castigati la Stanleybet, cu 2500 lei pariati

Un parior a mizat 2.500 de lei pe x pauză / 1 final la Polonia – Germania la Stanleybet! Cota de 12 i-a adus un profit imens… Una dintre marile surprize realizate in ultimele zile in preliminariile Campionatului European din 2016, Polonia – Germania 2-0, nu i-a luat pe nepregatite chiar pe toti microbistii. Unul dintre pariori a „simtit” chiar si modul in care va decurge partida, astfel ca a avut parte de un castig fabulos – pentru acest lucru a ales Stanleybet, unde a pariat nu mai putin de 2.500 de lei (adică 25 de milioane de lei vechi!). Pariorul inspirat a ales varianta x pauză / 1 final, la o cotă excelenta, 12.00. Iar meciul a decurs exact asa cum spera microbistul: nimeni nu a reusit sa inscrie inainte de pauza, dupa care polonezul Milik a deschis scorul în minutul 50. Gazdele au mai marcat o data, spre finalul partidei, iar pariorul a incasat de la Stanleybet 28.571 lei, aproape 300 de milioane de lei vechi! Compania britanică de pariuri ofera in continuare cote excelente – la Stanleybet puteţi paria si astăzi pe meciuri din preliminariile EURO 2016, cel mai important fiind cel dintre Finlanda si Romania. Pentru peste 2,5 goluri in meciul de la Helsinki, cota este 2,50, iar pentru x pauză / x final, cota este 4,00.

Prezent pe piața din România încă din 2004, grupul britanic Stanleybet își oferă în prezent serviciile atât în cele 370 de agenții, din aproape 100 de localități, cât și online, prin platforma www.stanleybet.ro.

În cei 12 ani de prezență în România, Stanleybet și-a perfecţionat continuu oferta de pariuri şi facilităţile oferite clienţilor săi, cultivând divertismentul de a paria într-un mod distinct, care a poziţionat compania drept una dintre cele mai apreciate în piața de pariuri autohtonă.

Cu o experiență de aproape 60 de ani în pariuri sportive, Stanleybet este principalul grup transfrontalier de pariuri din Europa, care operează peste 2 000 de agenții de pariuri în 7 state europene: Anglia, Italia, România, Belgia, Cipru, Croația și Danemarca.