Apare o nouă echipă: FC Dinamo! Apare o nouă echipă: FC Dinamo!

Apare o nouă echipă: FC Dinamo!

Apare o nouă echipă Dinamo Bucureşti, informează în exclusivitate Fanatik. Pentru a închide definitiv gura contestatarilor, AFC Dinamo S.A. a decis înfiinţarea unei echipe de fotbal.

După ce i s-a reproşat de-a lungul timpului că are un contract de închiriere a bazei Dinamo fără să aibă o activitate sportivă, societatea lui Nicolae Badea a pregătit un proiect ambiţios.

În competiţie, clubul din Şoseaua Ştefan cel Mare va evolua împotriva altor adversari cu nume, CSA Steaua, echipa lui Marius Lăcătuş, şi Rapid Bucureşti, club proaspăt preluat de Primăria Sectorului 1. Dinamo va evolua în Liga a IV-a pe stadionul din „Ştefan cel Mare”.

Investiţie iniţială de 3 milioane de euro
Alături de echipă, va fi reînfiinţat „Centrul de copii şi juniori” AFC Dinamo sub denumirea „Academia de Fotbal Cornel Dinu”. În acest proiect vor fi atrase şi alte nume mari din istoria clubului Dinamo. FANATIK.RO a aflat că investiţia iniţială va fi de 3 milioane de euro.

Echipa de seniori va fi formată din cei mai buni juniori de la Under 17, Under 18 şi Under 19 din cadrul clubului.

Ionel Augustin, antrenor principal
Staff-ul tehnic va fi compus din Dan Ionescu, fostul şef al Departamentului Juniori de la FRF, care va ocupa la FC Dinamo funcţia de director tehnic, şi din Ionel Augustin, care va fi cel mai probabil antrenorul principal al formaţiei de seniori. Antrenorul cu portarii va fi Emilian Dolha, iar restul staff-ului va fi completat ulterior cu alte nume de referinţă din trecutul glorios al alb-roşilor.

Lupta pentru promovare în Liga a III-a se anunţă accerbă între cei trei granzi nou înfiinţaţi: Steaua Armatei, Rapid Bucureşti şi noua echipă Dinamo.