BREAKING NEWS
Search

Aparatele Megajackpot i-au adus 70.000 euro unui bucureștean, cu doar 10 lei jucați

 

Un bucureștean a dat lovitura la aparatele slot machines, după ce a câștigat nu mai puțin de 70.000 euro într-o agenție Stanleybet din Capitală. Clientul a primit valiza plină cu bani, luni, în prezența lui Ion “Ironman” Oncescu, ambasadorul Megajackpot în România. “Am venit cu niște prieteni să punem câteva bilete la loto, pe Polonia. De obicei eu pun la pariuri sportive, pe fotbal, dar la aparate mai rar. S-a nimerit acum să bag 10 lei și ăsta a fost norocul meu, am băgat și am câștigat. Eu am zis că dacă iau ăia 22 de lei de la speciale e ok, făceam în total 30 lei și mergeam să bem un suc… Pariez de mai multă vreme la Stanleybet în special pentru că plătesc întotdeauna câștigurile la timp”, a spus Dinu Adrian când i-a fost înmânat premiul. Bucureșteanul, care își câștigă traiul dintr-o firmă mică de aparate de aer condiționat, a stabilit deja ce va face cu banii. “În primul rând vreau să-i iau fetei mele de 9 ani un apartament, ca să-l aibă acolo, apoi vreau să-mi plătesc toate datoriile pentru că am adunat câteva, ca orice om de rând…”, a adăugat fericitul câștigător.

Este al 56-lea premiu Megajackpot acordat în cei aproape 6 ani de prezență în România. Premiul este cu atât mai deosebit, cu cât a fost acordat imediat după ce clientul a intrat în speciala Megajackpot. A prins chiar de la prima mână Mystery Kong Bonus.

La înmânarea premiului a participat și multiplul campion mondial la skandenberg Ion “Ironman” Oncescu. Revenit recent în circuitul profesionist, el a câștigat din nou titlul național. În ciuda vremii, “antrenamentele” pe care Oncescu le-a susținut alături de cei prezenți au atras zeci de persoane. Iar ploaia le-a purtat noroc și altor trei pariori, care au câștigat câte un televizor LED la tombola specială.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).