Anunt pe olx: Vând CUPA LIGII, originală, ediția 1998, cu 3350 de euro

Situația financiară a cluburilor din România i-au făcut pe cei care se ocupă de contabilitatea echipelor să recurcă la tot felul de metode pentru a mai face cât de cât rost de bani. informeaza www.dolce-sport. Oficialii din Bacău au luat o decizie incredibilă și-au pus pe un site de anunțuri de la noi, un mesaj de vânzare al celui mai important trofeu obținut de băcăuani. Este vorba de Cupa Ligii pe care moldovenii au câștigat-o în 1998 în fața celor de la Universitatea Cluj! “Vând CUPA LIGII originală, ediția 1998, trofeu câștigat de FCM Bacău în urma finalei câștigate cu 3-2 în fața echipei U Cluj. Cel mai important trofeu câștigat de fotbalul băcăuan”, este anunțul postat pe siteul olx.ro și care are puțin peste 400 de vizualizări. Prețul de vânzare al trofeului cucerit în urmă cu 18 ani este de 3.350 de euro!

CASETA MECIULUI JUCAT PE 28 MAI 1998

FCM BACĂU – UNIVERSITATEA CLUJ 3-2 (1-0, 2-2) d.prel.
Fl. Pavel (13, 95-pen), M. Ardeleanu (47) / Sălăgean (73), Truşcă (81)

Stadion: Rocar (Bucureşti). Spectatori: 800
Arbitri: Sorin Corpodean (Alba Iulia) – Ion Dumitrică, Ioan Constantinescu (ambii Craiova).

FCM Bacău: Fl. Anton – Ov. Rotariu, Bolfă (Cr. Popovici, 81), R. Ciobanu, M. Ardeleanu, Fl. Ganea – Fl. Pavel, Trofin, Axinte – Fl. Petcu (Căpuşă, 46), Serea (Zlati, 73). Antrenor: Florin Halagian.

U Cluj: Mârne – Şandru, Zanc, Falub, F. Moldovan, Sărmăşan – Truşcă, Oncică, Dianu (Sălăgean, 72) – L. Mihai, M. Popescu. Antrenor: Cornel Ţălnar.