Andreea Mitu, în finalele de simplu şi de dublu ale Inedit Open Tour

Andreea Mitu va juca duminică în finalele atât de simplu, cât şi de dublu, ale Inedit Open Tour, turneu ITF cu premii în valoare de 15.000 $, care se dispută la Tenis Club din Curtea de Argeş.

Astfel, perechea Mitu/ Elizabeth Mandlik (SUA) va juca împotriva dublului alcătuit din gemenele Anna şi Bianca Turati din Italia.

Iar finala de simplu se va disputa între Andreea Mitu şi Miriam Bulgaru, care va fi transmisă în direct de Digi Sport de la ora 16:00.

“A fost o zi epuizantă. Am ţinut foarte mult să particip la acest turneu şi sper să câşig. Mai ales că se leagă de revenirea mea în circuitul profesionist. Este un turneu bine organizat şi important”, a declarat Andreea Mitu, care a venit la turneu împreună cu copilul.

Pe site-ul Turneului – http://www.astenisclub.ro/ineditopentour, cât și în social media – pagina de Facebook Tennis Junior Stars se vor regăsi știri și informații actualizate pe toată durata desfășurării competiției.

Ambele finale ITF Inedit Open Tourvor putea fi urmărite pe live streaming, care se poate accesa la link-ul: http://astenisclub.ro/ineditopentour/live-broadcast sau pe https://www.youtube.com/embed/aGr88kI2CJE.

Organizatorul Inedit Open Tour este Tenis Club Curtea de Argeș. Partenerul oficial al turneului este Dr. Oetker România. Sponsorii editiei 2018 sunt: Păstrăvăria Brătioara, Vodafone, Steinel, Euro Tehno Group, Karcher, Annabella, Râureni, Hotel Posada, Consiliul Local Curtea de Argeș și Consiliul Județean Argeș. Parteneri media: Radio Argeș Expres si Ziarul Argeș Expres. Promotorul turneului este SCG-Smart Corporation Group.