Ana Maria Popescu, vicecampioana mondiala in China

La nici un an de la revenirea in activitatea competitionala, spadasina Ana Maria Popescu a reusit cea mai buna performanta din cariera sa la un campionat mondial, cucerind medalia de argint, informeaza frscrima.ro. Dupa un parcurs excellent pana in finala, ea a cedat in ultimul act initiativa in favoarea italiencei Mara Navarria, care a invins-o cu scorul de 13-9.

Pana in finala, Ana Maria a trecut, pe rand, de japoneza Kanna Oishi (15-19), italianca Rossella Fiamingo (15-8), ucraineanca Feybi Bejura (15-9), ucraineanca Olena Kryvytska, in sferturi (15-11) si americanca Courtney Hurley, in semifinala (14-13).

Ana Maria Popescu mai are in palmares doua medalii individuale la campionatele mondiale, de bronz, cucerite la CM Lisabona 2002 si CM Catania 2011.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).