Ana Maria Popescu: Doha este una dintre competiţiile mele favorite

Sportiva Ana Maria Popescu, care a câştigat duminică Grand Prix-ul de spadă feminin de la Doha, a declarat, pentru frscrima.ro, că aceasta este una dintre competiţiile sale preferate.

“M-am simţit foarte bine în cantonamentul de la Craiova şi mă gândeam că acesta este un semn bun pentru competiţie, dar ziua de ieri parcă îmi lăsase câteva semne de întrebare. Astăzi, deşi am făcut destule greşeli, m-am concentrat pentru fiecare tuşă în parte. Au fost asalturi grele, cu trăgătoare experimentate şi împotriva cărora nu aveam chiar un palmares pozitiv. Dar ambiţia şi dorinţa de a fi din nou pe podium au fost de partea mea. Doha este una dintre competiţiile mele favorite şi mă bucur nespus de mult că aici am reuşit primul rezultat al sezonului. Iar punctele acumulate sper să mă ducă cât mai aproape de primele 16 poziţii în clasament. Le mulţumesc şi românilor prezenţi în sală pentru susţinere!”, a spus sportiva.

Sportiva pregătită de Dan Podeanu şi George Epurescu a avut următorul parcurs la Doha: tabloul de 64 – 12-7 cu Beate Christmann (Germania); tabloul de 32 – 15-7 cu Tatiana Gudkova (Rusia); tabloul de 16 – 15-7 cu Rossella Fiamingo (Italia); tabloul de 8 – 13-10 cu Tatyana Andryushina (Rusia); semifinale – 15-9 cu Hou Guangjuan (China); finala – 10-6 cu Mara Navarria (Italia).

Următoarea etapă de Cupă Mondială la spadă seniori feminin, din sezonul 2017-2018, va avea loc la Havana, în perioada 19-21 ianuarie 2018. Până la concursul din Cuba, pe 14 ianuarie, se va disputa o etapă-satelit de Cupă Mondială la Stockholm (Suedia).Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).