BREAKING NEWS
Search

America e la picioarele lui Mitriță! Hatt-trick în 21 de minute reușit de fotbalistul român

Alexandru Mitriţă impresionează în campionatul de fotbal al Americii. Internaţionalul român de la New York City, a marcat un hattrick în poarta campioanei Atlanta United în prima repriză a meciului de pe Yankee Stadium, informează Revista Sport Magazin.

Românul a deschis scorul în minutul 14, apoi l-a majorat 7 minute mai târziu şi l-a ridicat la 3-0 în minutul 34. Astfel, fostul craiovean a marcat trei goluri în decurs de 21 de minute! La final, New York City FC s-a impus cu scorul de 4-1 şi e prima în conferinţa de est din MLS.

Alexandru Mitriță a ajuns la 12 goluri marcate în acest sezon și este al doilea golgheter al echipei, după brazilianul Heber, care are 15 reușite.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).