Alexandru Apostol, un fotbalist ce revine în prim plan: ”Rezultatele sunt consecința muncii și a grupului”

După succesul repurtat împotriva celor de la SSC Farul Constanța, etapa trecută, scor 7-0, mijlocașul Alexandru Apostol, jucatorul revelatie al celor de la Progresul Spartac, liderul din liga 3, seria 2, a dat un scurt interviu pe site-ul echipei.

”Rezultatele nu sunt absolut deloc întâmplătoare. Totul este o consecință a muncii depuse la antrenamente și a coeziunii grupului. Trebuie să remarc faptul că, deși am jucat și la echipe de liga secundă, antrenamentele conduse de Andrei Erimia sunt foarte complexe și ne ajută mult să ne dezvoltăm pe plan personal. De asemenea, consider că un astfel de grup, unit și valoros, cu greu se poate găsi sau forma undeva. Progresul Spartac, pe aceste considerente, reprezintă o forță”. Deși este nou în echipă, Alexandru Apostol a fost rapid integrat iar acum se simte de parcă ar fi de-o viață la Progresul Spartac.

Întrebat despre o eventuală promovare, Alexandru Apostol a răspuns rezervat, dar optimist: ”Este prematur să ne gândim încă de acum la promovare. Este drept că am făcut meciuri foarte bune și am adunat multe puncte, dar acest start trebuie confirmat pe parcurs. Oricum, nu este întămplător faptul că suntem pe primul loc, deoarece suntem fideli unei idei de joc, ofensivi, cu acțiuni verticale, obiectivul nostru fiind de a marca un gol în plus față de adversar”.

Alexandru Apostol este un jucător important la mijlocul terenului, care participă și la faza ofensivă, dar ajută foarte mult și defensiva. În încheiere, Alexandru Apostol a făcut încă două precizări importante: ”Juniorii reprezintă o adevărată bază a echipei. Ei se pregătesc și joacă foarte bine. Pe de altă parte, am făcut un pariu al nostru, cu colegii și ne-am propus ca până în luna decembrie să nu pierdem nici un joc. Dacă reușim acest tur fără greșeală, apoi ne putem gândi, poate, la promovare”.

Singurul fotbalist „cu nume” şi prezenţe în ligile superioare, venit la echipă în această vară, Alexandru Apostol, a semnat de curand un contract de reprezentare cu o nouă firma apăruta pe zona de impresariat sportiv din România, ceea ce atestă valoarea jucătorului. Compania se numește Alexandrion Sport Management și aparține grupului Alexandrion, iar printre jucatorii impresariaţi se numără Dragoş Balauru (Voluntari), Dean Beta (Juventus Bucuresti) sau Cosmin Vâtcă (CFR Cluj). (sursa: progresulspartac.com)