Federaţia Română de Box a reuşit, cu ajutorul Alexandrion Grup România, să dea o şansă tinerilor pugilişti români de a se pregăti cum se cuvine pentru participarea la Campionatul Mondial de Tineret, din Rusia, din noiembrie

Alexandrion Grup și Fundația Alexandrion dau o şansă tinerilor pugilişti

Federaţia Română de Box a reuşit, cu ajutorul Alexandrion Grup România, să dea o şansă tinerilor pugilişti de a se pregăti cum se cuvine pentru participarea la Campionatul Mondial de Tineret, din Rusia, din noiembrie.

În baza parteneriatului încheiat între părţi, toate cluburile de box din ţară vor primi mănuşi de box de cea mai buna calitate, puse la dispoziţia federaţiei noastre de către Alexandrion Grup. Primii care au profitat de pe urma acestui parteneriat au fost componenţii lotului naţional de tineret al României, condus de antrenorul Relu Auraş.

“Mănuşile date de Alexandrion Grup nu numai că sunt extrem de importante pentru pregătirea acestor copii, dar vă spun sincer că au un rol în sănătatea sportivilor. Mulţi dintre ei îşi făceau răni la mâni folosind mănușile peticite şi rupte pe care le aveau. Acum parcă îi văd şi cu mai mult chef de muncă la antrenamente”, ne-a mărturisit Relu Auraş, cel mai titrat antrenor de box român al momentului.

Un alt cadou important, constând în mănuşile de box oferite de Alexandrion Grup, a mers la unul dintre laboratoarele de box din care se urmăreşte scoaterea unui campion olimpic la Jocurile Olimpice de la Tokyo, din 2020. Astfel, componenţii Centrului Naţional Olimpic pentru Pregătirea Juniorilor de la Bacău au fost dotaţi cu aceste mănuşi de cea mai bună calitate, urmând ca şi celelalte trei CNOPJ-uri (Reşiţa, Brăila, Slatina) să fie “utilate” pentru marea performanţă.

„Dăm o şansă tinerilor pugilişti. Prin Alexandrion Grup România și Fundația Alexandrion suntem aproape de sportul românesc, care este un domeniu cu care ne mândrim” a declarat Valentin Popescu, director de marketing sportiv Alexandrion Grup.

Despre Alexandrion Grup:

Distileriile Alexandrion şi Distileriile SABER 1789, care, împreună, înglobează o istorie de peste 200 de ani în industria locală a băuturilor spirtoase, au creat unele dintre cele mai puternice brand-uri din România, recunoscute atât pe plan intern, cât şi internaţional pentru calitatea și rafinamentul lor. Portofoliul de produse proprii cuprinde toate categoriile de băuturi spirtoase cerute pe piață, inclusiv băuturi tradiţionale româneşti. Dintre acestea, cele mai cunoscute sunt Alexandrion 5* şi 7*, faimosul vinars Brâncoveanu XO,VSOP si VS, Lichiorurile Saber Premium Afinata, Vişinata, Caisata, Fructe de Pădure, Coacăze Negre, Cava D’Oro, Vodka Kreskova dar şi alte produse care au asigurat companiei poziția de lider pe piața băuturilor spirtoase şi tradiţionale din România. Brandurile aflate sub umbrela Alexander (Alexander Vodka, Alexander Lemon şi Alexander Gin) au intrat în portofoliul companiei, prin achiziţie, la începutul anilor 2000.

Despre Fundaţia Alexandrion:

Înfiinţată în anul 2003, Fundaţia şi-a pus amprenta în susţinerea constantă a artei, culturii şi sportului românesc. În domeniul cultural Fundația va organiza în acest an cea de a treia editie a Premiilor Constantin Brâncoveanu, eveniment menit cinstirii valorilor culturale românești prin onorarea celor mai remarcabili oameni de artă și cultură ai anului. Deasemenea, Fundația va organiza anul acesta cea de a doua ediție a Galei Premiilor Matei Brâncoveanu, eveniment ce are drept principal scop premierea și susținerea tinerilor oameni de cultură și artă din România. În domeniul sportiv, Fundația Alexandrion a fost și este în continuare implicată în mod consecvent, atât prin susținerea unor prestigioase echipe de handbal și fotbal, dar și alte sporturi precum golful, rugby-ul, ciclismul și mai nou box-ul, cât și prin organizarea Galei Trofeele Alexandrion, eveniment ajuns la cea de-a doua ediție, prin care se dorește contribuirea la susținerea și recompensarea valorilor sportive din România.

Motto-ul Fundației Alexandrion este: „continuarea susținerii mișcării sportive din România”

box-foto-1

????????????????????????????????????