Alexandrion Grup partener federația de Box

Alexandrion Grup, partener al FR de Box

FR de Box a serbat împreună cu Alexandrion Grup Romania 90 de ani de la înfiinţarea federației și semnarea parteneriatului dintre cele două instituții.

Din seria evenimentelor special concepute de Alexandrion Grup pentru onorarea diverselor discipline sportive a făcut parte și prezentarea aseară a actualilor și foștilor jucători și tehnicieni, reprezentanți ai companiilor și instituțiilor care susțin “nobila artă”, arbitrii și suporteri înfocați, personalități din lumea sportului. Întâlnirea dedicată boxului a marcat și începutul unui parteneriat între cele două instituții, prin care Alexandrion Grup România  susține activitatea pugilistică românească, promovând valorile specifice acestei discipline sportive. „Este o onoare pentru noi să semnăm acest parteneriat, pentru că şi ei ca şi noi ne adresăm aceloraşi oameni: celor puternici şi hotărâţi. Şi faptul că parteneriatul acesta se semnează astăzi poate avea o semnificaţie aparte, 30 iunie fiind ziua de naştere a unuia dintre cei mai valoroşi boxeri ai lumii, Mike Tyson. Deşi, dacă personal aş fi ţinut cont de o asemenea asociere, am fi ţinut evenimentul de 26 noiembrie, ziua de naştere a marelui Francisc Vastag, sau 2 aprilie, să-l sărbătorim cum se cuvine şi pe „fenomenalul” Alec Năstac”, a declarat Vasile Câtea, președintele FR de Box. „Suntem un susținător înfocat al fenomenului sportiv. Prin Alexandrion Grup România și Fundația Alexandrion suntem aproape de sport. Ne bucurăm că, din această vară, lansăm și parteneriatul cu Federația Română de Box, un sport care de-a lungul timpului  a oferit momente de neuitat iubitorilor săi și de care ne leagă valori commune, precum pasiune, mândrie și excelenţă. Alexandrion Grup continuă maratonul susţinerii mișcării sportive!”, a declarat Nawaf Salameh, președintele și fondatorul Alexandrion Grup România.

Despre Alexandrion Grup Romania

Distileriile Alexandrion şi Distileriile SABER 1789, care, împreună, înglobează o istorie de peste 200 de ani în industria locală a băuturilor spirtoase, au creat unele dintre cele mai puternice brand-uri din România, recunoscute atât pe plan intern, cât şi internaţional pentru calitatea și rafinamentul lor. Portofoliul de produse proprii cuprinde toate categoriile de băuturi spirtoase cerute pe piață, inclusiv băuturi tradiţionale româneşti. Dintre acestea, cele mai cunoscute sunt Alexandrion 5* şi 7*, faimosul vinars Brâncoveanu XO,VSOP si VS, Lichiorurile Saber Premium Afinata, Vişinata, Caisata, Fructe de Pădure, Coacăze Negre, Cava D’Oro, Vodka Kreskova dar şi alte produse care au asigurat companiei poziția de lider pe piața băuturilor spirtoase şi tradiţionale din România. Brandurile aflate sub umbrela Alexander (Alexander Vodka, Alexander Lemon şi Alexander Gin) au intrat în portofoliul companiei, prin achiziţie, la începutul anilor 2000.

 

A3