Alexandrion Grup a sustinut si anul acesta Turul Ciclist al Sibiului

Alexandrion Grup a sustinut si anul acesta Turul Ciclist al Sibiului

Columbianul Egan Bernal a câştigat ediţia din acest an a Turului Ciclist al Sibiului. Motive de bucurie am avut şi noi, Eduard Grosu fiind primul român care a câştigat o etapă la Sibiu, la finalul ultimei etape.

“Noul Quintana”, columbianul Egan Bernal, a obţinut victoria în ediţia a VII-a a Turului Ciclist al Sibiului. Bernal a ieşit pentru prima dată în evidenţă anul trecut, când a câştigat Turul Bihorului. A revenit în România la Turul Ciclist al Sibiului şi a câştigat autoritar etapa care s-a încheiat cu căţărarea de categorie specială de pe Transfăgărăşan, apoi s-a impus şi o zi mai târziu, la Păltiniş. Avansul luat i-a fost sificient pentru a pleca acasă cu marele trofeu. Columbianul a luat cu el nu doar tricoul galben, ci şi cu cele alb şi portocaliu. Eduard Grosu şi l-a păstrat pe cel roşu, pe care l-a deţinut încă de la finalul Prologului. Germanul Moritz Fusneger (Team 0711 / Cycling) s-a ales cu cel verde, iar suedezul Damian Luscher (Team Roth Akros), pe cel albastru.

Titlul de cea mai bună echipă a competiției a fost cucerit de Team Roth Akros.

Compania Alexandrion Grup a sustinut si anul acesta Turul Ciclist al Sibiului la fel cum a procedat si la editia trecuta.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).