Ai nevoie de suspensii pe aer Kia Sorento? Le găsești la Perne Auxiliare

 

 

Suspensia mașinii poate fi oricând îmbunătățită, oferindu-i totodată și o durată mai lungă de viață. Pernele auxiliare sunt cele care contribuie la aceste aspecte, cât și la un șofat mai relaxat al celui de la volan. Investiția este una excelentă și foarte redusă ca și preț. Nu trebuie să te gândești la sume mari pentru a oferi o performanță îmbunătățită a mașinii cu perne auxiliare. Montajul se face rapid și beneficiile nu se termină aici.

Magazinul online perneauxiliare.ro îți oferă acces la suspensii pe aer Kia Sorento și multe altele. În interiorul pachetului se află pernele auxiliare, alături de bucșele pentru poziționare, un kit de pompare, instrucțiunile de montare pentru pernele auxiliare, cât și un spray cu silicon. Pernele auxiliare sunt confecționate din compuși de cauciuc de o calitate superioară, ce au fost proiectate pentru absorbția șocurilor mai eficient. Acestea sunt fabricate special pentru ca montajul să fie efectuat mai ușor și fără prea mari investiții.

Autoturismul va beneficia de mai multă grijă odată cu montarea acestora, iar șoferul de un confort sporit. În cazul drumurilor neuniforme, te poți bucura de un șofat lin, fără probleme. Mașina se ridică da la sol – acesta fiind un mare avantaj al pernelor auxiliare. Asamblarea și dezasamblarea lor se face într-un timp scurt, așadar dacă nu le mai dorești se pot demonta la fel de simplu.

Avantajele pernelor pneumatice AirPower

Montajul pernelor pneumatice se face foarte rapid și vine cu o serie de avantaje pe care le poți atașa și tu mașinii tale. Pe site-ul PerneAuxiliare ai la dispoziție mai multe modele și poți opta pentru cele corespunzătoare autoturismului tău. După ce le-ai achiziționat, acestea au o garanție extinsă de 12 luni, astfel încât pe tot parcursul anului să te bucuri de o eficiență sporită a acestora. În cazul în care nu folosești mașina pe drumurile denivelate, cu atât mai mult vei avea o lungă durată de viață a pernelor.

Avantajele lor au în vedere în primul rând la confortul de la volan. În al doilea rând, vei vedea o ridicare semnificativă a nivelului mașinii față de sol, fapt care duce la o performanță crescută a autoturismului. Prin montajul acestor perne auxiliare, centrul de greutate la curbe se diminuează.

Un alt mare avantaj este stabilitatea mărită la conducerea cu o remorcă și echilibrarea mașinii în cazul încărcăturilor masive. Totul este benefic la aceste perne pneumatice.

Montaj simplu al pernelor auxiliare

Pernele pneumatice se pot monta foarte simplu în interiorul arcurilor de suspensie din spate. Instalarea este posibilă în cazul în care amortizoarele standard sunt poziționate în afara cavității arcului. Operațiunea este relativ simplă și nu este necesar ca mașina să fie ridicată sau ca elementele de suspensie să fie demontate.

Instalarea acestor perne auxiliare este foarte importantă pentru performanța mașinii, dar și pentru prelungirea duratei de viață a suspensiei. Dacă dorești să afli informații suplimentare, poți vedea mai multe aici. Accesează site-ul perneauxiliare.ro și vei descoperi toate beneficiile unei astfel de operațiuni.

 

Contact:

Str. Mărășești, nr. 18, Suceava

0744 870 142

office.perneauxiliare.ro@gmail.com