Află pe ce loterii de top poți paria online în România

Majoritatea operatorilor licențiați au introdus în ofertele lor zeci de loterii internaționale, cele mai multe cu extrageri din 5 în 5 minute pe tot parcursul zilei. Procedura este foarte simplă pentru că pariorii intră pe un cazinou online apoi au opțiunea de a alege loteria preferată, bifează numerele, optează pentru un sistem, introduc miza apoi așteaptă extragerea și rezultatele. Pentru mai multe informații accesați https://slotscalendar.ro unde veți găsi totul despre loto online.

Top loterii internaționale

Powerball este o loterie internațională cunoscută pentru cele mai mari jackpoturi și este un fapt cunoscut că a dat premii chiar și de 1.5 miliarde de euro. De cele mai multe ori suma este împărțită între mai mulți câștigători în funcție de numărul de bilete câștigătoare.

Pentru a juca la Powerball trebuie să alegeți cinci numere de la 1 la 69 plus un număr bonus care se numește Powerball și e cuprins între valorile 1 și 26. Pentru a câștiga marele premiu jackpot pariorii trebuie să anticipeze corect toate cele șase numere câștigătoare.

Mega Millions este o loterie cunoscută în toată lumea pentru recorduri de jackpoturi cum ar fi $656 milioane, premiu împărțit între trei câștigători și un jackpot de $648 milioane, premiu ce a fost împărțit între doi câștigători. Pentru a participa la această loterie trebuie să alegeți cinci numere de bază cuprinse între valorile 1 și 70 și un număr bonus de la 1 la 25.

Eurojackpot este alta dintre loteriile internaționale de top și a oferit premii cuprinse între $10 milioane și $90 milioane. La această loterie participă mai multe țări cum ar fi: Croația, Danemarca, Estonia, Finlanda, Olanda, Spania, Islanda, Lituania, Letonia, Germania, Slovenia, Suedia, Italia, Cehia, Ungaria și Slovacia. Jucătorii trebuie să selecteze cinci numere de la 1 la 50 și două numere bonus de la 1 la 10.

SuperEnalotto este o loterie din Italia care a oferit premii impresionante câștigătorilor, suma record fiind de $149 milioane. Pariorii trebuie să joace 6 numere cuprinse între valorile 1 și 90, iar jackpotul este câștigat când sunt anticipate corect toate cele 6 numere.

Case de pariuri online

Superbet este un operator înregistrat prin D.ONJN 1562/25.08.2016 cu număr de licență L1160659W000328 și oferă pariuri online pe loto și predicții sportive oferta fiind aceeași atât online, cât și offline. Pariorii pot consulta statistici despre cele mai frecvente numere, perechi sau diverse combinații pe anumite tipare și repetiții, miza minimă pentru un bilet de loto fiind de 1 RON.

Netbet este un operator înregistrat D.ONJN 1279/29.06.2016 cu număr de licență L1160651W000195 unde toți pasionații de loterii internaționale pot miza pe bilete cu suma minimă de doar 1 RON. Acest operator oferă o gama largă de loterii internaționale care au cote destul de bune. Se poate paria pe tot felul de sisteme cu maxim opt numere pe combinație și 15 numere pe același bilet. Este bine de știut că jucătorii pot retrage bani fără a plăti taxe de la sucursale precum Favbet și Smith & Smith.

Casa Pariurilor este un operator înregistrat D.ONJN 1289 /29.07.2016 cu număr de licență L1160652W000306 unde miza pentru un bilet loto este de minim 2 RON și unde toți pariorii pe loto pot paria pe 13 tipuri de loterii. Această casă de pariuri are și o aplicație Android și iOS astfel pariorii pot vedea rezultatele în timp real și pot paria în continuare pe orice loterie disponibilă.

Fortuna este un operator înregistrat D.ONJN 1713/27.08.2020 cu număr de licență L1160665W000326 și prezintă o ofertă online ce conține loterii din mai multe țări cum ar fi Ungaria, Spania, Slovenia, Slovacia, Letonia, Norvegia, Finlanda, Elveția etc. Pariorii pe loterii pot adaugă 15 numere pe un bilet și miza minimă este de 1 RON, iar cotele sunt destul de competitive. Biletele se pot verifica direct din aplicație, iar jucătorii vor primi notificări cu rezultatul biletului.

Pentru mai multe informații despre loterii internaționale accesați enciclopedia online de loterii.