Afla care sunt ultimele inovatii in materie de tratare a coloanei vertebrale

Clinica Sport Therapie va ofera o dupa amiaza in care sa cunoasteti cele mai noi aparate pentru tratarea coloanei vertebrale. Testele gratuite vor fi efectuate la sediul Sport Therapie din strada Gramount 38 din Gramount Center, pe 30 mai, intre orele 16:00-20:00.

Durerea de spate a devenit una dintre cele mai serioase probleme ale zilelor noastre. Fie ca vorbim de afectiuni ale zonei cervicale, toracale sau lombare, aceasta poate limita miscarile activitatilor noastre zilnice.

Aparatele folosite de Clinica Sport Therapie pentru tratarea afectiunilor coloanei vertebrale si ale durerilor de spate permit stabilizarea segmentara a coloanei conform rezultatelor ultimelor studii de cercetare din domeniu, pacientii putand urmari miscarea proprie pe ecranul aparatelor. Conceptul propriu care sta la baza desfasurarii activitatii de recuperare prevede evaluarea si tratarea cauzei care a provocat afectiunea, asigurand eficienta de lunga durata a procesului de recuperare.

Clinica Sport Therapie te ajuta in primul rand sa previi aceste probleme ale coloanei, activand grupele muschilor profunzi ai spatelui.

Servicii speciale pentru sportivi

Clinica Sport Therapie ofera si servicii speciale pentru sportivii de performanta (testari, programe de prevenire a accidentarilor, antrenament functional).

Pacientii cu afectiuni ale membrelor inferioare (genunchi, sold) vor putea incepe recuperarea foarte devreme dupa traumatism, bicicletele ergonomice fiind adaptate mobilitatii reduse in articulatie.
Sportivii vor beneficia de teste speciale pentru prevenirea accidentarilor (Functional Movement Screen – FMS), primind un raport cu deficitele constatate precum si un program de exercitii corective.

Ce este testul Aeroscan?
Testul Aeroscan este cea mai buna metoda pe plan mondial de a cunoaste toate datele despre metabolismul energetic individual, afland astfel intensitatea optima de antrenament in functie de scopul avut (competitie, slabire, fitness).
Sportivii care revin dupa o accidentare beneficiaza de testele Return-to-activity, un algoritm de teste folosit la cluburi profesioniste ca Bayern München, nationala de fotbal a Germaniei etc, care arata stadiul recuperarii si permit adaptarea planului de antrenament la starea actuala. Cei care doresc sa slabeasca pot afla prin testul Aeroscan intensitatea cu care trebuie sa se antreneze pentru arderea maxima a grasimilor. Accesand pagina noastra de facebook Paul Sittner Sport Therapie afli cum beneficiezi si de doua teste gratuite Aeroscan.

Antrenament cardio si functional

Pentru antrenamentul functional dispunem de cele mai moderne materiale (Battle Ropes, Soft Plyo Box, Climbing Rope s.a.), antrenamentul putand fi executat in circuit (Intervall Timer). Inainte de inceperea programului de antrenament functional vor fi efectuate teste pentru a corecta eventuale deficite si a elimina riscul unei accidentari. Exercitiile functionale le folosim si pentru prevenirea sau recuperarea unor afectiuni ortopedice si sportive.
Antrenamentul cardio se efectueaza cu controlul frecventei cardiace, in afara de Aeroscan, ergometrele fiind dotate si cu alte teste de efort (Power Work Capacity –PWC), precum si cu programe de antrenament.


Aparatul Vacumed il folosim pentru regenerarea musculara mai rapida a sportivilor precum si in recuperarea postoperatorie (resorbirea edemelor) tratament anticelulitic, afectiuni venoase (varice, picior diabetic).
Eficienta aparatului Vacumed este crescuta prin folosirea aparatului de drenaj limfatic Hydroven12 care regleaza optimal circulatia limfaticaClubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).