Adversarii jucătorilor români la Miami Open

În urma tragerii la sorți a tabloului principal al turneului WTA Premier Mandatory de la Miami, Simona Halep și Irina Begu vor intra direct în turul secund și ar putea să se întâlnească în sferturile de finală.

Favorită 3, Simona va juca în runda a doua cu învingătoarea meciului Kristina Kucova – Naomi Osaka, iar, dacă va avansa, în următoarele partide ar să le aibă în față pe Ekaterina Makarova, Caroline Garcia sau Sam Stosur.

Begu, cap de serie numărul 28, va debuta fie împotrva Larei Arruabarrena, fie împotriva Nataliei Vikhlyantseva, iar, apoi, se poate juca împotriva lui Madison Keys. Sorana Cîrstea o va avea ca adversară în primul tur pe campioana olimpică, Monica Puig.

Tabloul principal al turneului feminin:

View image on TwitterView image on Twitter

În Masters-ul masculin, Marius Copil, favorit 17, îl întâlnește, în prima rundă a calificărilor, pe americanul Reilly Opelka (19 ani, 2,11 m înălțime), fost campion la juniori, la Wimbledon, în 2015.

 Toți cei patru români implicați în calificări vor evolua luni. Primul va intra, pe terenurile de la Key Biscane, Copil (ora 16:00, meciul 1 pe terenul 8). Apoi, Ana Bogdan va juca în al treilea meci de pe terenul 3, în timp ce Jaqueline Cristian (terenul 7) și Patricia Țig (terenul 9), vor evolua în ultimele jocuri (cele cu numărul cinci de pe terenurile menționate).

Programul zilei de luni: