BREAKING NEWS
Search

adizero 99gr, cele mai ușoare ghete de fotbal din istorie

adidas ridică ștacheta în lumea fotbalului prin lansarea celui mai ușor model de ghete din istorie, adizero 99gr, se precizeaza într-un comunicat remis Sport Profit. Prezentate ca un prototip în cadrul adidas Innovation Lab din 2013, adizero 99gr este primul produs care este lansat sub umbrela noului segment adidas Football “Limited Collection” (Colecție Limitată). Produsele de încălțăminte ce vor fi incluse în gama “Limited Collection” vor fi lansate doar într-un număr limitat de perechi și vor reprezenta nivelul de top al inovației în cadrul adidas Football sau în proiectele de colaborare. Noul model adizero 99gr reprezintă un pas revoluționar în tehnologie și în inovația unui produs destinat fotbalului. Gheata de fotbal este concepută pentru a îi face pe jucători mai rapizi și mai ușori, oferindu-le astfel un avantaj, atât fizic cât și psihic pe teren. Gheata adizero 99 gr are un design atractiv și a fost supusă la numeroase teste de rezistență, fiind creată respectând standardele de tehnologie adidas adizero, ce asigură atât rapiditate, cât și performanță sportivilor respectând în același timp nivelul de protecție necesar în timpul unui joc competitive. Noile ghete au fost testate de diverși jucători din întreaga lume, inclusiv de către jucători amatori, semi-profesioniști și unii dintre cei mai buni jucători din lume, precum Karim Benzema sau David Alaba. În episodul următor din Gamedayplus, ce va fi disponibil pe Youtube, Hazim Kulak, Product Manager în cadrul adidas a declarat despre design-ul adizero 99gr: “Tot ceea ce facem noi pleacă de la cerințele pe care le avem din partea jucătorilor, iar reducerea greutății este extrem de importantă deoarece ea este o parte esențială, ce influențează viteza. Această reducere de greutate îi va ajută pe sportivi să performeze la cel mai înalt nivel și, de asemnea, întărește angajamentul pe care adidas l-a făcut de a se ridica la cele mai înalte stadarde ale tehnologiei în fotbal. Suntem deosebit de mândri de acest design și credem că noul model îi va ajuta pe jucători să atingă rezultatele dorite.”

Componentele specifice modelului adizero 99gr sunt:
• Talpă de 1 mm din poliamidă ce reduce greutatea, dar are în același timp asigură rigiditatea necesară pentru a oferi performanță la cel mai înalt nivel.
• Învelișul superior, extrem de ușor, este fabricat dintr-un singur strat din material de plasă alcătuit din fibre de poliester.
• Crampoanele sunt așezate într-un mod unic ce permite mișcări rapide în toate direcțiile.

Noul model adizero 99gr cântărește jumătate din greutatea unei ghete obișnuite și, indiferent de condițiile meteorologice, materialul își menține greutatea de 99gr, spre deosebire de ghetele din material sintetic sau din piele care devin mai grele atunci când materialul absoarbe apă.

Ediția limitată adidas adizero 99gr este disponibilă pentru măsura 8.5 (UK)/41 (EU) începând cu miercuri, 15 aprilie, în magazinele adidas din lume. Vor fi disponibile doar 299 de perechi la nivel global și fiecare pereche va fi numerotată individual.

Pentru mai multe informații vizitați adidas.com/football , intrați pe facebook.com/adidasfootball pe twitter @adidasfootball #LimitedCollection.

adidas este liderul global în fotbal. Este sponsorul oficial / furnizorul oficial a celor mai importante turnee de fotbal din lume precum Cupa Mondială de Fotbal FIFA™, Cupa Confederațiilor FIFA, Cupa Campionilor UEFA, Liga Europeană UEFA și Campionatul European UEFA. De asemenea, adidas sponsorizează cele mai mari cluburi de fotbal din lume precum Real Madrid, FC Bayern Munich, AC Milan, Flamengo și Chelsea. Unii dintre cei mai buni jucători de fotbal sunt de asemenea pe lista adidas: Leo Messi, Gareth Bale, Mesut Özil, Dani Alves, Oscar, Xavi, Karim Benzema și Bastian Schweinsteiger.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).