adidas şi James Harden reinventează încălţările personalizate cu numele jucătorului prin apariţia gamei Harden Vol.1

adidas şi James Harden trezesc jocul la viaţă prin gama Harden

adidas şi James Harden reinventează încălţările personalizate cu numele jucătorului prin apariţia gamei Harden Vol.1, se precizează într-un comunicat remis Sport Profit.

1

Acesta reprezintă primul capitol al parteneriatului care a început în octombrie 2015 cu scopul de a crea o colecţie capsulă de încălţăminte şi îmbrăcăminte diferită de cele apărute până acum în sport.

2

Plecând de la elementele de care Harden are nevoie pentru a face performanţă şi cuprinzând caracteristicile personale de design, Harden Vol.1 întruchipează creativitatea şi stilul expresiv al lui James, atât din interiorul terenului, cât şi din afara lui. adidas continuă să reinventeze colaborarea, iar Harden Vol.1 reprezintă o provocare îndrăzneaţă pentru tradiţionalul proces creativ.

3
„Este prima dată când construiesc un pantof de la zero. Împreună cu adidas, ne-am dorit să susţinem ceva deosebit, să fim noi înşine şi în felul acesta să fim diferiţi,” a mărturisit Harden. „Este o oportunitate unică şi toată munca pe care am depus-o împreună a făcut ca acest proiect să fie unul autentic. Fiecare este deschis către părerile celor din jur, şi nu voiam doar să aducem un pantof pe raft şi să spunem că acesta este James Harden. Este construit după modul în care joc şi veţi putea să-mi vedeţi stilul, diferitele stări, micile detalii şi poveştile care mă reprezintă.”
Harden Vol.1 Pioneer vor fi lansaţi pe 3 decembrie, urmând ca opţiunile adiţionale de culoare să apară pe parcursul sezonului. Colecţia de îmbrăcăminte va fi disponibilă în această toamnă.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).