BREAKING NEWS
Search

adidas şi Federația Germană de Fotbal extind parteneriatul până în 2022

Unul dintre cele mai lungi și mai de succes parteneriate din domeniul sportului continuă – Federația Germană de Fotbal (DFB) si adidas au anunțat oficial extinderea parteneriatului lor pe termen lung, se precizează într-un comunicat remis Sport Profit. Presedintele DFB, Reinhard Grindel și Herbert Hainer, CEO al adidas Group, au confirmat la Paris,că adidas va rămâne până în 2020 furnizorul tehnic oficial al celei mai mari federații sportive din lume.

În timpul parteneriatului lor de peste 60 de ani, DFB și adidas au sărbatorit numeroase succese sportive, inclusiv Trofeul Campionatului Mondial și trei titluri de campioana EURO pentru echipa masculină din Germania, precum și două trofee la Campionatul Mondial și opt titluri de campioana EURO pentru  echipa feminină. Ca parte a noului acord, adidas va continua să fie un partener dedicat și de încredere nu numai pentru DFB, ci și pentru asociațiilor naționale în vederea  dezvoltării în continuare a fotbalul în Germania, la toate nivelurile.

„Așteaptăm cu nerăbdare continuarea colaborării noastre strânse și de încredere cu DFB”, a declarat Herbert Hainer, CEO al adidas Group. „Suntem potriviți împreună, DFB cu echipele sale naționale și noi, ca o companie internațională de articole sportive, reprezentă excelent Germania  în întreaga lume. Noi reprezentăm tot ceea ce înseamnă emblema de calitate -fabricat în Germania-,  suntem inovativi şi livrăm calitate, suntem cosmopoliţi, multi-culturali și aducem bucurie. Ca parte a strategiei noastre pe termen lung, vom crește volumul de producție din Germania și intenționăm să producem, de asemenea, tricourile DFB direct în piața din ţara noastră.”

„Acestea au fost cele mai transparente, cele mai exigente și, în cele din urmă, cele mai de succes negocieri economice pentru DFB din istoria asociației noastre. Sunt foarte încântat că am reușit să extindem contractul cu adidas, partenerul nostru de zeci de ani. Ne putem baza pe adidas, care cunoaște DFB și ne susţine prin inovații, cum ar fi construcția noii academii  DFB sau dezvoltarea în continuare a platformei fussball.de. Vom folosi banii pentru a dezvolta DFB și pentru a face fotbalul german şi mai bun. Investiţiile noastre vor fi concentrate atât pe  fotbalul profesionist, cât și pe activitatea desfășurată la nivel de bază. Vom consolida, de asemenea, asociațiile noastre naționale și vom îmbunătăți, în special, programele de promovare a talentelor”, a declarat președintele DFB, Reinhard Grindel.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).