adidas prezintă revoluția. Ghetele de fotbal X și Ace

Astăzi, există doar două tipuri de jucători, cei care creează haos și cei care controlează totul. Jucătorii care schimbă jocul și jucătorii care fac jocul. Cei mai buni antrenori, cei mai competitivi jucători s-au pronunțat – fotbalul s-a schimbat, se precizează într-un comunicat remis Sport Profit. Conform lui Pep Guardiola: “ În fotbal lucrurile se împart între haos și control. La un pol sunt jucătorii care iau în considerare interesele echipei și caută soluția ideală . Jucătorul din această categorie este inteligent si are o viziune amplă asupra nevoilor echipei. El deține controlul.” “La celălat pol sunt cei care declanșează haosul. Aceștia sunt jucătorii care se bazează pe instinct și pe talent. Cei care au capacitatea de a crea absolut orice pe teren și acesta este un instinct ce nu poate fi controlat. Nu li se pot impune limite.” Pentru prima dată în istorie, aceste două tipologii de jucători vor avea propriul model caracteristic de ghete. Gama precedentă de ghete adidas a fost înlocuită pentru a face loc unei noi generații. Modelele F50, Predator, 11pro și Nitrocharge ajung astfel la finalul jocului. Acum este vorba doar despre haos și control. Acum există doar X și ACE.

PREZENTAREA GHETELOR ACE15

Noile ghete adidas Ace15

Unii jucători sunt născuți să domine. Aceștia sunt cei care dirijează jocul, stabilesc viteza și strategia abordată. Fiecare echipă importantă are nevoie de jucători care să păstreze constant ritmul jocului și care urmăresc strategia antrenorului. Ei sunt cei care echilibrează un joc haotic. Jucători precum Mesut Özil, James Rodríguez, Oscar, Manuel Neuer și Ivan Rakitić reprezintă unesc jucatorii celor mai celebre echipe din lume. Pentru acest tip de jucători, adidas a creat ACE15. ACE15 este conceput pentru a asigura controlul. Revoluționarul CONTROL WEB oferă stăpânire decisivă asupra mingii, datorită materialului 3D de cea mai înaltă tehnologie.Învelișul compus din trei straturi se îmbină cu tehnologia EVA pentru a asigura performanță de neîntrecut, iar configurația inedită a crampoanelor permite un control deplin asupra mingii în timpul dribling-ului. Materialul unic NSG (Non-stop grip) din piele folosește puncte 3D pentru un control deplin în orice condiții. Jucătorii care domină jocul au acum ghetele potrivite.

PREZENTAREA GHETELOR X15

Unii jucători nu pot fi controlați niciodată. Aceștia reprezintă scânteia care fac ca jocul să fie incitant.și sfidează regulile și structura jocului. Nu există nicio apărare și nicio tactică care să le stea în cale. Acești jucători sunt specialiști în haos. Thomas Müller, Gareth Bale, Luis Suárez, Karim Benzema și Álvaro Morata sunt jucători care atacă fără a avertiza. Pentru ei, adidas a creat X15. X15 este arma supremă pentru cei mai periculoși jucători ai meciului. Pentru partea din spate a ghetei, a fost folosită tehnologia TECHFIT, ce oferă o compresie optimă în jurul gleznei pentru un suport de nivel superior Baza X-CLAW este special concepută pentru a asigură tracțiune completă și oferă ușurință în mișcare. Inovativația X-CAGE a fost construită pentru cei mai dinamici și agili jucători din lume. Design-ul segmentat conferă suport în timpul celor mai agile mișcări. Materialul X-SKIN este fabricat dintr-un înveliș cu trei straturi, care asigură confort, protecție și performanță indiferent de circumstanțe. Un produs care schimbă jocul pentru jucători care schimbă miza. Unii dintre cei mai celebrii jucători de fotbal din lume vor purta ghetele ACE15 și X15 pentru prima dată la Finala UEFA Champions League, care va avea loc la Berlin, pe 6 iunie. Ghetele pot fi achiziționate din magazinele adidas începând cu miercuri, 1 iulie. Pentru mai multe detalii, accesați www.adidas.com/bethedifference. Pentru mai multe detalii, vizitați facebook.com/adidasfootball sau vă puteți alătura conversației pe twitter @adidasfootball #BETHEDIFFERENCE.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).