adidas prezintă noul echipament Manchester United pentru meciurile în deplasare din sezonul viitor

adidas și Manchester United au prezentat noul echipament pentru meciurile disputate în deplasare ale echipei în sezonul 2016/2017, se precizează într-un comunicat remis Sport Profit.

Tricoul are culoarea de bază un albastru puternic si va fi lansat înaintea tricoului pentru meciurile care vor fi jucate pe Old Trafford. Tricoul include și un detaliu evidențiat printr-un melanj de albastru închis, logo-ul adidas în accente de roșu, trei linii roșii pe umeri și stema Manchester United în același ton de roșu. Tricoul are inscripționat pe interior “Red Devils” („Diavolii Roșii”), cuvinte emblematice pentru Manchester United.Pe lângă tricourile pentru suporteri, vor fi disponibile și tricouri oficiale – identice cu cele pe care le poartă jucătorii, o variantă tip jerseu și tricouri speciale pentru copii și femei. Tricourile sunt completate de pantaloni scurți în albastru închis și șosete cu același melanj ca cel regăsit pe tricou.

 Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).