adidas originals by Rita Ora colour paint back

După doi ani de colaborare, adidas şi Rita Ora continuă să inoveze, ghidaţi de viziunea lor comună, dezvoltând o adevărată legătură, se precizează într-un comunicat remis Sport Profit.

Istoria este construită pe creativitate şi adaptare. Suntem în continuare inspiraţi de Rita Ora, imaginea adidas Originals și regina culorilor, a haosului şi a atitudinii. Detaliile şi legăturile unice sunt aduse împreună în gama Colour Paint Pack. Liniile hipnotice şi detaliile de camuflaj ne duc cu gândul la paleta de culori a unui caleidoscop cu influențe ale picturii naive şi cusături subţiri într-un aranjament desenat la propriu cu numere. Urmăreşte indiciile numerice către paradisul floral al petalelor supradimensionate din colecţia Colour Paint Pack. Modelul numeric în stil retro a inspirat echipa adidas Originals by Rita Ora să onoreze un concept compus din creație individualistă şi interpretare. Adoptând o paletă feminină de colori din nuanţe roz închise aflate în contrast cu paleta albă monocromatică într-o scară îndrăzneaţă de variaţii, colecţia imită un loc de joacă personalizat al fiecărui stil independent. Siluetele sunt lungi şi delimitate natural de dungile verticale şi orizontale: pantaloni evazaţi cu un top ce evidenţiază cele trei dungi adidas, o rochie skinny şi un hanorac cu emblema trifoiului pentru fetele îndrăzneţe. Accesoriile jucăuşe cuprind o şapcă largă şi un mini rucsac din material transparent. În cazul pantofilor, aspectul modern se potriveşte şi în acelaşi timp contrastează cu îndrăgitele modele Originals, Superstar şi Stan Smith. Suprafaţa neagră a acestora este pur şi simplu pictată, lăsând ca restul să depindă de imaginaţia ta.

445841 445839

445853

 Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).