adidas, minge personalizată cu numele finalistelor

Pentru finala Campionatul European de fotbal 2016, dintre selecționatele Franței și Portugaliei, adidas a pesonalizat mingea Fracas fiind cu numele celor două țări.

De asemenea, adidas a personalizat mingea Fracas cu numele selecționatelor Portugaliei și Țării Galilor pentru partida din prima semifinală, câștigată de lusitani, cu scorul de 2-0. La fel s-a întâmplat și pentru partida din a doua semifinală, când adidas a personalizat mingea Fracas cu numele Germaniei și Franței, în partida câștigată de francezi cu scorul de 2-0.

Finala dintre Franța și Portugalia va fi transmisă în direct de Pro TV și Dolce Sport 1.

Englezul Mark Clattenburg, care a arbitrat în acest an finala Ligii Campionilor, va conduce la centru ultimul act al Campionatului European de fotbal, dintre echipele Portugaliei şi Franţei, meci programat duminică, la ora 22.00, pe Stade de France.

Clattenburg va fi ajutat de asistenţii Simon Beck şi Jake Collin şi de adiţionalii Anthony Taylor şi Andre Marriner.

Rezervă va fi Viktor Kassai din Ungaria, iar rezervă a asistenţilor Gyorgy Ring.

Mark Clattenburg, în vârstă de 41 de ani, a arbitrat la 28 mai finala Ligii Campionilor, câştigată de Real Madrid în faţa echipei Atletico Madrid după loviturile de departajare, scor 6-4.

Clattenburg a arbitrat şi finala Cupei Angliei, la 21 mai, meci pe care l-a câştigat Manchester United în faţa formaţiei Crystal Palace, scor 2-1 după prelungiri.

Englezul este al doilea arbitru care conduce în acelaşi an finalele LC şi Euro, după portughezul Pedro Proenca (2012).

Mark Clattenburg este al treilea englez care arbitrează finala Euro, după Arthur Ellis (1960) şi Arthur Holland (1964).

La turneul final din acest an din Franţa, Clattenburg a mai arbitrat meciurile Belgia – Italia (scor 0-2, din grupa E), Cehia – Croaţia (scor 2-2, din grupa D) şi Elveţia – Polonia (scor 5-6 după loviturile de departajare, în optimile de finală).

adi

 Wales-Portugal-2Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).