adidas Mercury Pack dă tonul

adidas Fotbal a dezvăluit astăzi noile modele – Mercury Pack – ultima generație de ghete inspirate de trofeele pe care jucătorii la nivel mondial se luptă să le câștige pentru a-și pune amprenta în istorie, se precizează într-un comunicat remis Sport Profit.
Cele trei modele unice au fost create pentru a surprinde atenția și dorința pe care jucătorii le au în lupta pentru succes, pentru a-și întrece rivalii și pentru a atinge prima poziție a clasamentului, din dorința de a câștiga cele mai importante trofee în sport. Cele trei modele – X16+ PURECHAOS, Messi 16+ PUREAGILITY și ACE 16+ PURECONTROL – vor fi purtate pentru prima oară de staruri precum Leo Messi, Paul Pogba și Gareth Bale în timpul finalei UEFA Champions League, UEFA Euro 2016 și Copa America.
Modelul X16+ PURECHAOS are încorporat sistemul de ultimă oră PURECUT SOCK, care acoperă șireturile ghetei, pentru a se potrivi mai bine nevoilor jucătorilor, dar și pentru a oferi un efect aerodinamic.

Modelul ACE16+ PURECONTROL beneficiază acum de îmbunătățirea oferită de Mercury Pack, față de modelul lansat la începutul lui 2016. Prima gheată fără șiret s-a bucurat de un succes important, însă, pentru că știm că se apropie cele mai mari competiții ale verii, modelul ACE16+ PURECONTROL a primit un tratament special cu crom. Paul Pogba, unul dintre cei mai renumiți jucători din lume, va purta modelul ACE16+ PURECONTROL, întrucât acesta își dorește gloria internațională și pe tărâmul natal.

Cea de-a treia gheată din Mercury Pack este MESSI 16+ PUREAGILITY. Special creată pentru cel mai mare jucător al tuturor timpurilor, gheata se mândrește atât cu tehnologia PURECUT SOCK, cât și cu PUREAGILITY HEEL LINING (în zona călcâiului), ajustându-se perfect pe piciorul jucătorului, pentru ca el să poate crea momente inedite pe teren. Leo Messi va purta în premieră ghetele MESSI 16+ PUREAGILITY în timpul meciurilor disputate de Argentina în Copa America.
Image

Paul Pogba, care va da tonul primei sale competiții de importanță majoră de când a semnat cu adidas, a declarat:
“În fiecare seară visez să câștig. Visez că sunt cel mai bun și mă visez ridicând trofee în aer. Pentru mine e totul sau nimic, nu mă mulțumesc niciodată cu locul doi. Chrome este culoarea câștigătorilor și, având ghete care să mă îndrepte tot timpul cu gândul într-o singură direcție – calea către success – mă va inspira în crearea moștenirii mele și a colegilor mei în această vară.”

Cele trei modele din gama Mercury Pack vor fi purtate pe teren pentru prima dată la finala UEFA Champions League 2016. Jucătorii de top ai lumii vor purta aceste ghete și la UEFA EURO 2016, dar și la turneele Copa America.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).