adidas lansează următoarea generație pentru alergare UltraBOOST Uncaged

adidas lansează UltraBOOST Uncaged

adidas lansează următoarea generație pentru alergare grandioasă – UltraBOOST Uncaged, se precizează într-un comunicat remos Sport Profit.

• Inovaţie continuă – pentru performanță ridicată
• Îmbunătăţirile la nivel înalt aduc pentru Uncaged o imagine fără compromisuri
• Exprimarea perfectă a dedicării adidas de a întâmpina nevoile sportivilor de astăzi

Așteptarea a luat sfârșit. adidas îmbrățișează viitorul alergării prin lansarea UltraBOOST Uncaged, un pantof inspirat de fani și perfecționat de către experții adidas Running în inovaţie. Cu partea superioară din noul material adidas Primeknit, un sistem intern de susținere și cu un sistem unic de închidere a şireturilor, UltraBOOST Uncaged este proiectat pentru performanţe maxime.
Inițial creat ca o evolutie a celui mai faimos pantof de alergare, UltraBOOST Uncaged duce mai departe moștenirea performanțelor predecesorului său, cu fiecare element proiectat, pentru a furniza o experiență de alergare de neegalat. Pentru a transforma Uncaged într-un vehicul de performanță, adidas a îmbunătăţit scheletul intern cu ajutorul tehnologiei dezvoltate pentru sportivii mondiali de top, oferind susținere tehnică și confort cu un aspect rebel. Tehnologia reinventată Primeknit, asigură ventilație piciorului, flexibilitate și mișcare naturală la fiecare pas. Noul sistem de închidere a şireturilor, pe mai multe niveluri, permite alergătorilor personalizarea, stilizarea și ajustarea, în timp ce șireturile plate special proiectate oferă un confort sporit și stabilitate.
Alături de noile sale inovații, UltraBOOST Uncaged conţine, de asemenea, caracteristicile UltraBOOST. Contracălcâiul oferă susținere, păstrează piciorul izolat pentru stabilitate suplimentară și expune în relief emblematica siglă UltraBOOST; stratul de mijloc BOOST al tălpii oferă un retur de energie inegalabil și talpa exterioară din cauciuc Continental ™ flexează în mod natural pentru tracțiune superioară, la fiecare pas.
În plus față de furnizarea performanţei de alergare, UltraBOOST Uncaged întărește angajamentul adidas luat în faţa sportivilor săi și fanilor săi. După ce experţii la nivel modial au modificat prima dată UltraBOOST prin tăierea închizătorilor, adidas a îmbrățișat mișcarea și a invitat partenerii să creeze propriile versiuni stilizate ale pantofului. Ca urmare a acestei abordări colaborative și în conformitate cu dedicarea sa de a oferi doar cele mai bune produse pentru atlet, adidas a creat ultima inovație în domeniul alergării – o nouă siluetă elegantă, care oferă beneficiile performante care separă UltraBOOST de orice alt pantof pentru alergare.
„UltraBOOST Uncaged combină standardul de performanță și inovație UltraBOOST cu spiritul unic al fanilor noştri pasionaţi de creativitate”, spune Ben Herath, Vice President of Design pentru adidas Running. „adidas este angajat să ofere tot ce este mai bun sportivilor prin inovație, iar UltraBOOST Uncaged reprezintă un alt exemplu al acestei promisiuni îndeplinite cu ajutorul contribuției alergătorilor din întreaga lume”.

adidas UltraBOOST Uncaged va fi disponibil în magazine începând din luna iulie la prețul de 819 lei.