adidas lansează proiectul AM4 într-un moment definitoriu al facilității SPEEDFACTORY

adidas lansează proiectul AM4 într-un moment definitoriu al facilității SPEEDFACTORY -pantofi adidas Made For London (AM4LDN) sunt primii dintr-o serie de pantofi individual fabricați de adidas, serie care va fi lansată în șase orașe-cheie din întreaga lume

SPEEDFACTORY permite consumatorilor să beneficieze de cele mai moderne procese de fabricație, prin intermediul cărora adidas crează produse revoluționare cu adevărat adaptate nevoilor acestora. Produsele sunt concepute cu o viteză fără precedent, datorită producției automate.

adidas a lucrat cu alergători din fiecare oraș-cheie pentru a explora, testa și co-crea un produs adaptat nevoilor unice și specifice orașului din care facparte

SPEEDFACTORY reprezintă o descoperire tehnologică inovatoare care permite brandului să creeze produse individuale printr-un proces extrem de rapid.

adidas a anunțat aseară (miercuri, 4 octombrie) primul proiect major care va fi creat în fabrica SPEEDFACTORY din Ansbach, Germania. Lansarea seriei AM4 reprezintă un moment important pentru brand în ceea ce privește viitorul producției. SPEEDFACTORY este facilitatea care va permite brandului adidas să exploreze, să testeze și să creeze împreună cu un grup de consumatori, precum și să inventeze și să reinventeze în mod constant designul și să definească viitorul modului în care sunt fabricate produsele.

Lansarea marchează începutul unei călătorii importante pentru unul dintre orașele-cheie și adidas SPEEDFACTORY, prezentând adidas Made For London(AM4LDN), primul produs creat special pentru Londra, acest oraș fiind primul din cele șase locații cheie, care va avea încălţăminte de înaltă performanţă realizată prin intermediul acestei tehnologii. În lunile următoare, Paris, Los Angeles, New York, Tokyo și Shanghai vor avea, de asemenea, produse personalizate, create în funcție de specificul și cerințele unice ale consumatorilor din fiecare oraș. Concepuți cu o gamă largă de beneficii pentru alergători, cum ar fi stabilitatea ușoară și durabilitatea, pantofi AM4 reprezintă un pas înainte în ceea ce adidas crede că reprezintă viitorul tehnologiei SPEEDFACTORY, care va permite crearea de produse revoluționare pentru nevoile individuale, folosind informațiile oferite de către atleți. Fiecare pantof este co-creat cu ajutorul informațiilor venite din partea sportivilor care contribuie lamodelarea procesului de proiectare și dezvoltare.

Chiar și după lansare,proiectul AM4 va fi într-un continuu proces de îmbunătățire, adaptând produsele conform informațiilor primite de la consumatori. În procesul de dezvoltare pentru AM4LDN, adidas a lucrat îndeaproape cu un grup de consumatori din oraș pentru a obține o perspectivă unică a supranevoilor personalizate ale alergătorilor din Londra. În viitor, acest proces va fi pus în aplicare și în alte orașe în funcție de specificul acestora pentru a permite crearea unor pantofi care corespund cu nevoile consumatorilor.

Fabrica SPEEDFACTORY din Ansbach, Germania, este acum pe deplin operațională. Acesteia i se va alătura în curând o altă unitate în Atlanta, SUA. Producția de încălțăminte AM4 pentru toate piețele va fi susținută de ambele fabrici, dar principalul obiect de activitate al fiecărei fabrici va fi producția localizată.

Paul Gaudio, adidas Global Creative Director, declară: “Povestea SPEEDFACTORY reprezintă mai mult decât un singur produs. Este un adevărat factor care amplifică viteza, precizia și capacitatea de producție. În cele din urmă, SPEEDFACTORY ne va permite să co-creăm produse cu particularități unice bazate pe nevoile și dorințele individuale ale atleților oferindu-le ceea ce doresc, oricând și oriunde.

“Acesta este un moment și un alt pas important spre viitorul modului în carecreăm produse împreună cu sportivi. AM4 reprezintă următoarea etapă înceea ce privește procesul de fabricație, deoarece avem abilitatea de a crea produse personalizate mult mai rapid și cu o precizie mai mare.

”După lansarea AM4LDN va urma, săptămâna viitoare (joi, 26 octombrie), ceaa pantofilor AM4PAR, creați pentru Paris. Anul 2018 va sosi cu alte 4 lansări în celelalte orașe cheie: Los Angeles (AM4LA), New York (AM4NYC), Tokyo(AM4TKY) și Shanghai (AM4SHA).Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).