adidas lansează pantofii PureBOOST DPR adidas lansează pantofii PureBOOST DPR

adidas lansează pantofii PureBOOST DPR

adidas lansează astăzi cea mai nouă creație a francizei PureBOOST, care a fost introdusă la începutul acestui an, prin noii pantofi PureBOOST DPR – o inovație creată pentru a menține alergătorii mai aproape de străzile orașului, se precizează într-un comunicat remis Sport Profit.

Realizat pentru alergătorii curajoși care cuceresc orice peisaj urban, noul design dinamic și adaptabil deține cea mai nouă tehnologie Boost, specifică adidas. Creând o platformă naturală Boost care menține și eliberează energia mai eficient de fiecare dată când pantofii ating pământul, PURE BOOST DPR permite alergătorilor să simtă cu adevărat solul.

În dezvoltarea PureBOOST DPR, adidas s-a concentrat pe nevoile alergătorilor din mediul urban și a creat pantofii la fel de dinamici și adaptabili precum sunt aceștia. Pantofii au fost creați pentru a valorifica energia alergătorilor și a îi ajuta în evitarea traficului, fie că fac slalom printre pietoni sau au de-a face cu situațiile imprevizibile ale orașului.

Stephan Schneider, Product Manager adidas Global Running a declarat: „În toată lumea, alergătorii explorează orașele și își exprimă creativitatea prin rutele pe care le aleg și provocările pe care le acceptă. Ne-am dorit să dezvoltăm ceva special pentru acest tip de alergător și ne-a plăcut ideea de a creea o experiență de alergare mai adaptabilă. Acest lucru ne-a condus la designul tălpii care este asociat cu emblematica tehnologie Boost ce permite piciorului să se așeze mai jos și mai aproape de sol.”

Printre elementele cheie ale pantofilor se numără:

⦁ Țesătura superioară circulară realizată dintr-o singură bucată – testată prin sistemul Aramis pentru o formă adaptabilă și fără cusătură, învelește piciorul și asigură confort indiferent de cursă sau obstacol.
⦁ Sistem de susținere pentru călcâi – conceput pentru a asigura suport întregului picior și pentru călcâi, permite piciorului să se deplaseze fără efort odată cu pantoful.
⦁ Vârf lat – furnizează o platformă mai stabilă, perfectă pentru alergarea pe diverse suprafețe urbane și pentru virajele strânse prin oraş.
⦁ Talpa exterioară cu tehnologie Stretchweb – permite un traseu mai ușor și mai flexibil, lucrând în armonie cu talpa Boost pentru a maximiza potențialul alergătorului.
⦁ BOOST – confort ultra-receptiv și amortizare care menține și returnează energie de fiecare dată când piciorul atinge solul.

 Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).