adidas lansează Krasava, mingea oficială pentru Cupa Confederaţiilor FIFA 2017

adidas lansează Krasava, mingea oficială pentru Cupa Confederaţiilor FIFA 2017

adidas lansează Krasava, mingea oficială pentru Cupa Confederaţiilor FIFA 2017

-Noul desing include o pată de culoare roşu aprins, care reprezintă rubinul rusesc-
-Numele mingii este folosit pentru a descrie performanţa frumoasă şi creativă a echipei-
-Mingea va fi folosită pe teren pentru prima dată pe 15 noiembrie 2016-

adidas lansează astăzi Krasava, mingea oficială pentru Cupa Confederaţiilor FIFA 2017 ce se va desfăşura în Rusia, unde cele şase confederaţii campioane, inclusiv Mexic, Rusia şi campioana mondială Germania, îşi vor disputa trofeul cu un an înaintea Campionatului Mondial FIFA 2018, se precizează într-un comunicat remis Sport Profit.

Designul mingii include un model de culoare roşu aprins cu linii crestate pe toată suprafaţa create pentru a reflecta forma unui rubin rusesc şi sensul metaforic de “bijuterie” a jocului. Numele mingii, Krasava, este un cuvânt des folosit de către suporterii din Rusia pentru a descrie o performanţă frumoasă şi reprezintă cea mai mare laudă adresată echipelor ce au jucat un meci corect și creativ.
Structura mingii are aceeaşi formă inovativă cu petice largi precum Beau Jeu şi Fracas, mingile adidas folosite în faza grupelor şi în etapele finale UEFA Euro 2016. Aceasta oferă o suprafaţă dintr-un material premium, aderenţă sporită şi vizibilitate în aer.

Mingea va fi văzută pe teren pentru prima dată pe 15 noiembrie, la meciul amical dintre Rusia şi România.Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la chiromelu@yahoo.com, 0744 525 607 (Romeo Chiriac).